inMotion

Op zondag 18 maart 2018 is het de zevende editie van Dag van de Zorg. Tijdens zijn jaarlijkse opendeurdag roept Dag van de Zorg zorg- en welzijnsvoorzieningen op om de deuren open te stellen voor het grote publiek. Op die manier kan de zorggebruiker met eigen ogen zien hoe de sector volop in beweging is, hoe het zorgaanbod verandert en welke centrale positie de patiënt, bewoner of cliënt inneemt.

Concept

Het Vlaamse zorglandschap is volop in beweging, alle betrokken spelers staan voor grote uitdagingen. Ons zorgsysteem staat onder druk en heeft nood aan nieuwe inzichten. Niet alleen gaan de kosten de hoogte in door de sterk vergrijzende en diversifiërende bevolking, maar ook door de niet te stoppen medisch-technologische evoluties in de gezondheidszorg. Anderzijds kan diezelfde technologische evolutie erbij helpen handelingen te automatiseren en de dienstverlening te herdefiniëren. Zorgberoepen en -taken krijgen een nieuwe invulling, de zorgorganisatie van de toekomst krijgt een andere opdracht.

inMotion

Het Dag van de Zorgmagazine over de nieuwe uitdagingen in zorg en welzijn

Het magazine inMotion neemt de lezer mee langs een parcours die (sociale) ondernemers reeds aflegden in hun zoektocht naar extra uitdagingen en opportuniteiten voor de toekomstige zorg in Vlaanderen. Alle sectoren komen hierbij aan bod: ziekenhuizen en woonzorgcentra, geestelijke gezondheid en welzijn, thuiszorg, witte economie en onderwijs. Een aantal cases, getuigenissen en interviews kunnen andere zorgspelers inspireren en aanmoedigen om aan de slag te gaan.

inMotion verschijnt 2x per jaar (september & maart). De twee magazines worden gratis verstuurd naar alle directies & kaderleden in de zorg- en welzijnssector. Daarnaast krijgen ook secundaire scholen, (hoge)scholen en universiteiten, leveranciers én producenten actief in de sector het magazine in de brievenbus.

Meer info (technisch informatie, tarieven, doelgroep, oplage, ...) over inMotion september vind je hier. Klik hier voor info over inMotion maart.
Ontvang je graag een volgend exemplaar? Stuur dan een mailtje naar karlien@dagvandezorg.be

Bekijk hieronder de vorige publicaties. Klik op de afbeeldingen om het magazine te bekijken.

inMotion september 2017                 inMotion maart 2017    inMotion september 2016        inMotion maart 2016
                  

inMotion oktober 2015

 

Bezoek onze Facebookpagina  •