Dag van de Zorg: een unieke blik achter de schermen

Dag van de Zorg biedt jou, je familie en je vrienden een unieke blik achter de schermen van de zorg- en welzijnssector. Er is voor ieder wat wils: tal van algemene en psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, kinderdagverblijven, voorzieningen voor personen met een beperking, innovatieve bedrijven, scholen, dagverzorgingstehuizen, dienstencentra, thuiszorgwinkels … openen op 16 maart 2025 voor het veertiende jaar op rij hun deuren. Meer dan tweehonderd organisaties in Vlaanderen en Brussel verwelkomen je met open armen!

Dag van de Zorg is er voor het hele gezin. Heel wat locaties voorzien een apart programma voor de allerjongsten met wedstrijden, zoektochten of workshops op kindermaat. Maar ook volwassenen worden uiteraard niet vergeten: de deelnemende organisaties halen elk jaar alles uit de kast om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dat doen ze door bijzondere tentoonstellingen of concerten te organiseren, rondleidingen te geven, je onder te dompelen in het leven van hun gebruikers of bewoners … Daarnaast kan je bij de meeste organisaties ook terecht voor een hapje en een drankje.

Maar Dag van de Zorg is meer dan een opendeurdag. In aanloop naar de Dag van de Zorg zetten we de sector een hele week lang in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart. Dit doen we met verschillende acties en activiteiten en samen met onze deelnemers, partners, radio en televisie.

Volg ons op Facebook en Instagram en blik hier nog even terug naar Dag van de Zorg 2024. Ontdek ook alvast enkele sfeerbeelden van deze mooie dag. De volgende editie van Dag van de Zorg is op zondag 16 maart 2025.

#dagvandezorg    #feestdag    #opendeur 

Ga op bezoek bij de deelnemende organisaties van Dag van de Zorg!

Op zondag 19 maart 2023 is het zover. Dan gooien 200 zorg- en welzijnsorganisaties massaal de deuren open voor het brede publiek. Het belooft een topeditie te worden met een mooi en interessant programma. En uiteraard met veel lentezon. Blokkeer zeker en vast die zondag in jullie agenda! Het wordt opnieuw een razend interessante editie. Volg ons op onze website, facebookpagina en instagrampagina!

Ontdek hier alvast de deelnemende organisaties.

ZOEK EEN ORGANISATIE

ZOEKEN
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.