Residentie Sint-Jozef

Korian

Bezoek ons: 12u00 – 17u00

U bent welkom in Residentie Sint-Jozef!

WZC Sint-Jozef is een kleinschalig woonzorgcentrum in het centrum van Antwerpen. Je kan hier genieten van een warme en huiselijke sfeer. Het mooie gerestaureerde en modern uitgebouwde pand beschikt over een prachtige rustige binnentuin waar het gezellig vertoeven is. Een aantal kamers ligt aan de rand van de binnentuin en beschikt over een eigen terras. De kamers in het historische gebouw werden recent gerenoveerd en voldoen aan alle hedendaagse normen. De gemeenschappelijke leefruimte en kamers kijken allemaal uit op het groen.  In onze brasserie met terras zijn familie en vrienden welkom, maar een kopje koffie gaan drinken in de stad behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kan genieten van een lekkere keuken mét restaurantbeleving in de brasserie. We focussen vooral op wat jij nog kan en op wat jij graag doet. We omringen je met de beste zorg, afgestemd op jouw behoeften.

Kom langs en maak vrijblijvend kennis met onze warme en huiselijke sfeer. We organiseren ‘een dag achter de schermen’ van het woonzorgcentrum zodat je zelf onze zorgaanpak en activiteiten kan beleven. Rondleidingen om 13.00 u, 14.00 u, 15.00 u en 16.00 u. Daarna peilen we graag met enkele vraagjes naar je kennis van ons woonzorgcentrum. De winnaar gaat met een mooie prijs naar huis.

Tussen 14.00 u en 15.00 u voorzien we een leuke activiteit in de brasserie en je kan doorlopend kennismaken met onze belevenistafel.

Voor de hongerige magen serveren we frietjes en als primeur onze ‘Hemelse’ Mocktail in de Brasserie vanaf 14.00 u.

Heb je zin om bij ons te komen werken of als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en kom zeker langs. We laten je graag proeven van onze fijne omgeving. En ook letterlijk proeven want wij voorzien frietjes voor elke bezoeker! HEEL WELKOM!

 

 

 

Residentie Sint-Jozef
Korian
Hemelstraat 22
2018 Antwerpen
03 229 00 00
info@wzc-sint-jozef.be
https://www.wzc-sint-jozef.be