Korian – Heydeveld 

Heydeveld

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
WELKOM in WZC Heydeveld voor de Dag van de Zorg!

We laten u uitgebreid kennismaken met onze woonzorgcampus, die bestaat uit een woonzorgcentrum en een herstelverblijf.

Wat kan u die dag verwachten?

We gidsen u op een originele manier doorheen onze campus met een rebusopdracht. Op deze manier maakt u kennis met onze infrastructuur en onze werking. Door het oplossen van de rebus legt u een parcours af met haltes op diverse plaatsen waar u dan een woordje uitleg krijgt over de specifieke werking van ons woonzorgcentrum annex herstelverblijf.

We vertellen u graag onze visie op toekomstgerichte ouderenzorg en we tonen hoe we inzetten op verandering. Daarna kan u op onze verschillende afdelingen de sfeer opsnuiven.

U wordt aan diverse standjes bijgepraat over onze aanpak naar bewoners met dementie; over hoe een herstelverblijf werkt; over wat referentieverpleegkundigen wondzorg/palliatieve zorg doen; over hoe de keuken georganiseerd wordt; over de poetsdienst? Wat doet het animatieteam, …

Voor de kleinsten is er een springkasteel waar ze naar hartenlust kunnen ravotten terwijl u nageniet van een hapje en een drankje in onze vernieuwde cafetaria. Er zijn pannenkoeken, allerlei dessertjes, verwenkoffie (specialiteit van onze chef Ken!). En kindergrime maakt het plaatje af. Wie zin heeft om een kaartje te leggen, darts te spelen of uit te pakken met gezelschapsspelletjes: in Heydeveld kan het allemaal!

En doorlopend kan u genieten van een muzikaal toemaatje door een lokale muziekschool.

Praktisch:

We verwelkomen jullie graag

  • op zondag 19 maart 2023
  • van 13:00 tot 17:00 in WZC/HVB Heydeveld
  • Ringlaan 28-30, 1745 Opwijk
  • 052/35 39 00

Korian – Heydeveld
Heydeveld
Ringlaan 28
1745 Opwijk
052 35 39 00
info@heydeveld.be
https://www.heydeveld.be