WZC Oase

Korian

Bezoek ons: 13u00 – 17u00

Je bent welkom in WZC Oase!

WZC Oase bevindt zich vlakbij het centrum van Wolvertem. Naast het woonzorgcentrum vind je hier ook prachtige assistentiewoningen, elk met een terrasje, waarin senioren zorgeloos en zelfstandig kunnen wonen. Het wzc staat in de omgeving bekend omwille van het familiale karakter, er heerst een warme sfeer, we respecteren ieders eigenheid en persoonlijkheid en komen daar graag aan tegemoet, want we willen dat iedereen zich thuis voelt. We focussen daarbij vooral op wat kan en op wat jij graag doet.

We laten je graag proeven van deze warme sfeer met rondleidingen om 14u00 – 15u00 – 16u00. We lichten onze manier van zorgen toe en tonen je een aantal van onze leuke activiteiten. Je kan ook kennismaken met de thuiszorgdiensten van Korian Home Care.

Kom ook vrijblijvend genieten van onze Vlaamse Kermis van weleer met bordspelen zoals een Sjoelbak, Bakschieting en Pitjesbak. Of zin in een spelletje Petanque? Het kan allemaal. En voor de hongerige magen zijn er overheerlijke hotdogs en pannenkoeken aan democratische prijzen.

Zin om bij ons te komen werken of om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en vraag vrijblijvend info. We staan je graag te woord!

HEEL WELKOM!!

 

 

We hebben momenteel volgende vacatures:

WZC Oase
Korian
Tramlaan 14
1861 Wolvertem
02 269 03 72
info@wzcoase.be
https://www.wzcoase.be