WZC Gildentuin

Korian

Bezoek ons: 10u00 – 15u00

Je bent welkom in WZC Gildentuin!

In WZC Gildentuin voelt iedereen zich thuis, van de actieve tot de zorgbehoevende bewoner. We stemmen onze zorg graag af op jouw behoeften. We zijn er voor jou, je krijgt hier alle zorg die je nodig hebt, maar daarnaast bieden we je ook levenskwaliteit: langer fit en gezond dankzij ergo- en kinesitherapie, leuke activiteiten, de dingen die je graag doet kan je bij ons blijven doen.

Elke afdeling beschikt over een gezellige leefruimte en er zijn meerdere ruime terrassen. We beschikken over een rolstoelvriendelijke tuin met serres en in onze gezellige brasserie met terras zijn familie en vrienden welkom! Benieuwd? Kom vrijblijvend langs!

We organiseren rondleidingen tussen 10.00 u en 12.00 u en tussen 13.00 u en 15.00 u. en laten je proeven van de sfeer in het WZC. We lichten onze manier van zorgen toe en tonen je een aantal van onze leuke activiteiten.

Beneden kan je terecht voor specifieke informatie over onze zorgaanpak bij dementie.

Zin om bij ons te komen werken of om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en vraag vrijblijvend info. We staan je graag te woord!

En uiteraard laten wij je proeven van onze lekkere keuken met een hapje en een drankje.

HEEL WELKOM!

 

 

WZC Gildentuin
Korian
Kloosterstraat 20
1840 Londerzeel
052 25 30 00
info@gildentuin.be
https://www.gildentuin.be