Sint-Lambertus’ Buren

Korian

Bezoek ons: 11u00 – 17u00

Je bent welkom in WZC Sint-Lambertus' Buren!

Sint-Lambertus’Buren is een uitgestrekte woonzorgcampus die beschikt over assistentiewoningen, een woonzorgcentrum en een herstelverblijf. Het domein heeft een rijke geschiedenis, ligt midden in het groen en op wandelafstand van de dorpskern van Zelem. Zowel de actieve als de zorgbehoevende senior kan bij ons terecht. In de assistentiewoningen (van ‘comfort’ tot ‘superior’) kan je zelfstandig en zorgeloos wonen want er is altijd een zorgmedewerker in de buurt. Je bent welkom in het herstelverblijf wanneer je moet revalideren na een ingreep. Een professioneel kiné team staat daar voor je klaar.

Het woonzorgcentrum telt 164 mooie, ruime kamers (van ‘comfort’ tot ‘superior’) die allemaal uitkijken op de groene omgeving.  Bij ons ben je in goede handen. Naast het professionele zorgteam zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten voor onze bewoners, er is voor elk wat wils.

In onze gezellige brasserie met terras is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Onze woonzorgcampus is sterk verankerd met de lokale gemeenschap in Zelem.

Tijdens de Dag van de Zorg leiden we je graag rond om 11u00 – 13u00 – 15u00 in de assistentiewoningen en het woonzorgcentrum (start in het Grand Café). We laten je graag kennismaken met onze Snoezle, rolstoelschommel en BeleefTV. We gaan je ook input vragen voor onze ‘binnentuindroom’.

Het Grand Café is geopend van 11u00 tot 17u00. Je kan er doorlopend genieten van piano en luistermuziek door Paul Verlinden (11u00 tot 15u00 en 16u00 tot 17u00). Van 15u00 tot 16u00 is er een accordeonoptreden van Leander Kovac. We laten je graag proeven van zelfgebakken warme wafels.

Zin om bij ons te komen werken of om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en vraag vrijblijvend info. We staan je graag te woord!

HEEL WELKOM

 

 

 

 

 

Sint-Lambertus’ Buren
Korian
Dorpsstraat 70
3545 Halen
013 44 23 00
info@wzcsint-lambertus.be
https://www.wzcsint-lambertus.be