WZC De Pastorij

Korian

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Je bent welkom in WZC De Pastorij!

Zorgdorp De Pastorij beschikt over assistentiewoningen, een woonzorgcentrum en een herstelverblijf. Het ligt op wandelafstand van de dorpskern van Denderhoutem. Zowel de actieve als de zorgbehoevende senior kan bij ons terecht. In de assistentiewoningen kan je zelfstandig en zorgeloos wonen want er is altijd een zorgmedewerker in de buurt. Je bent welkom in het herstelverblijf wanneer je moet revalideren na een ingreep. Een professioneel kinéteam staat voor je klaar. Het woonzorgcentrum is verdeeld over drie afdelingen, waarvan één geborgen afdeling voor mensen met dementie.  In onze gezellige cafetaria is iedereen welkom voor een hapje en een drankje.

Dagelijks zetten wij in op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening met focus op goede zorg, veiligheid en vooral levenskwaliteit voor onze bewoners.

Tijdens Dag van de Zorg kan je zelf ontdekken hoe fijn het vertoeven is in de Pastorij. We voorzien workshops en rondleidingen in het woonzorgcentrum en in de assistentiewoningen. We beantwoorden dan graag al je vragen. Ons programma:

uur workshop Plaats
10u-11u valpreventieparcours Zithoek 1e verdieping
11u-12u Maaltijdbeleving met een quiz Reminiscentieruimte 1e verdieping
12u -13u Silverfit Plesj ( cafetaria gelijkvloers)
13u-14u Reminiscentie activiteit Reminiscentieruimte 1e verdieping
14u-15u Memorabele momenten KELA lokaal 1e verdiep
15u-16u Ergo in de kijker KELA lokaal 1e verdiep
16u-17u Naar de dieren in onze tuin Tuin van ons huis : afspraak in plesj gelijkvloers

 

Zin om bij ons te komen werken of om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en vraag vrijblijvend info. We staan je graag te woord!

HEEL WELKOM

 

We hebben momenteel volgende vacatures:

WZC De Pastorij
Korian
Pastorijweg 2
9450 Denderhoutem
053 39 10 00
info@zorgdorpdepastorij.be
https://www.zorgdorpdepastorij.be