Zondag 21 maart om 12u00

Spreek je buren, vrienden of familie aan en zing mee met de ‘Ik hou van u’-zangchallenge!

Op zondag 21 maart 2021 is het Dag van de Zorg, een feestdag voor de mensen van de zorg. We zetten alle zorgverleners in de kijker en zingen ‘Ik hou van u’.  We brengen samen een ode aan de zorg, maar ook een ode aan u en mij, aan iedereen die al een jaar lang dapper zijn best doet.

Niets is zo plezant als samen zingen, niet is zo hartverwarmend. Doe ook mee aan de zangchallenge en zing op zondag 21 maart om 12u00 vanuit de deur samen met jouw bubbel (buren, vrienden, familie, collega’s … ) het bekende nummer ‘Ik hou van u’ van Noordkaap. Allemaal samen met gans Vlaanderen. Maar hou het wel coronaproof.

Wij zorgen voor ondersteuning. Hieronder kan je de originele versie van ‘Ik hou van u’ downloaden. Ideaal als muzikale begeleiding en ondersteuning. En nodig met deze brief jouw bubbel uit voor de zangchallenge. Alle tekst aangeduid in geel kan je zelf personaliseren.

Volg ons op Facebook en Instagram en ontdek alle updates.
Deel jullie zangchallenge op sociale media met #ikhouvanu en #dagvandezorg.

Doe je mee? Laat het ons weten

Laat het weten als je mee doet aan de challenge via karlien@dagvandezorg.be en wij bezorgen dit aan de pers. Misschien komt er dan wel een TV-ploeg langs.

Download hieronder de MP3 versie en de lyrics van Noordkaap

Originele versie “ik hou van u” van Noordkaap
Rechtenvrij te gebruiken om samen met Noordkaap “ik hou van u” te zingen

“ik hou van u”-tekst van Noordkaap
Download hier de tekst om mee te zingen

Ook de zorgsector zingt mee!

De Zorg- en Welzijnssector toonde alvast het goede voorbeeld en zingt massaal het nummer ‘Ik hou van u’ van Noordkaap in hun bubbel. Hieronder een voorsmaakje met een bloemlezing van de eerste inzendingen. Benieuwd naar alle filmpjes? Ontdek ze hier.

TV spot

Ontdek onze TV spot. Heel de week te bekijken bij alle regionale zenders en TV Plus.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.