#dagvandezorg
#weekvandezorg
#zorgwerkt
#innovatieontour

Donderdag 12 maart 2020

Op toer met een zorginnovatie-bus

Het Vlaams Welzijnsverbond en In4Care slaan op donderdag 12 maart 2020 de handen in elkaar met
Dag van de Zorg vzw. Tijdens de ‘Innovatie on Tour’-dag stellen de organisaties in primeur hun Go.Digit! zorginnovatie-bus voor.

De maatschappij digitaliseert steeds sneller en dat heeft natuurlijk ook z’n invloed op de zorg- en welzijnssectoren. Het Vlaams Welzijnsverbond verenigt als werkgeversorganisatie initiatiefnemers in de jeugdhulp en gezinsondersteuning, de kinderopvang en de ondersteuning van personen met een handicap. Omdat die organisaties met heel wat vragen zitten rond digitale mogelijkheden en opportuniteiten, bedacht het Vlaams Welzijnsverbond samen met In4Care de Go.Digit! zorginnovatie-bus. Die zal de komende maanden op tournee gaan door Vlaanderen om hen te laten kennismaken met concrete digitale tools. Ze zullen er ook een blik krijgen op de toekomst van digitale transformatie.

Op 12 maart 2020 kan ook het brede publiek eenmalig de zorginnovatie-bus bezoeken. Hij krijgt immers een plaats op de ‘Innovatie on tour’-markt, waar ook diverse standjes zullen staan van start-ups die de gezondheidszorg betaalbaar en toegankelijk maken met innovatieve concepten en technieken.

Meer info over programma en locaties vind je binnenkort online.


Meer info over alle activiteiten van de Week van de Zorg vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.