Terugblik op editie 2020

Geen Dag van de Zorg op zondag 15 maart 2020

Helaas werd de opendeurdag Dag van de Zorg op zondag 15 maart afgelast. Dit is beslist tijdens een overleg tussen Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke met de zorgsector n.a.v. het Coronavirus. Ook sommige activiteiten tijdens de Week van de Zorg werden geschrapt. Dat is heel slecht nieuws voor alle deelnemers aan Dag en Week van de Zorg, maar onze vzw begrijpt uiteraard het standpunt van de overheid: de prioriteit ligt nu bij het beschermen van de patiënten, bewoners en cliënten en bij het niet extra belasten van het zorgpersoneel.

Een terugblik op Week van de Zorg 2020

Door het Coronavirus kon ook verschillende activiteiten in de Week van de Zorg niet doorgaan. Bekijk hier het programma.

Denkdag #zorgwerkt

De campagne van Dag v/d Zorg 2020 startte succesvol met de denkdag #zorgwerkt op 21 november 2019 en biedt onze vzw interessante ideeën die we verder kunnen uitwerken tot concrete actiepunten. Actiepunten die we gaan uitrollen voor het brede publiek tijdens de Week van de Zorg van maandag 9 t.e.m. zondag 15 maart 2020. Je vindt hier alvast enkele sfeerbeelden.

Ontdek de deelnemende organisaties van Dag v/d Zorg 2020

Helaas konden de deelnemende organisaties hun deuren niet open zetten op Dag van de Zorg. Bekijk hier alvast de organisaties die voor jullie de deuren gingen openen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.