Terugblik op editie 2019

17 maart 2019: de 8ste editie van Dag van de Zorg was een topeditie!

Dit was Dag van de Zorg 2019!

Niet minder dan 200.000 bezoekers hebben zondag 17 maart 2019 een bezoek gebracht aan de 8ste editie van de Dag van de Zorg. Heel wat gezinnen trokken op pad om een blik achter de schermen te werpen in 230 zorg- en welzijnsvoorzieningen. Tijdens deze gezinsdag viel dan ook van alles te ontdekken. Ziekenhuizen lieten het publiek op een actieve manier kennismaken met hun operatiekwartieren of met nieuwe departementen en technologieën. Woonzorgcentra toonden hoe innovatie de kwaliteit van de zorg verbetert en in welzijnsvoorzieningen kon de bezoeker zelf ervaren hoe elke dag gewerkt wordt aan meer inclusie. Vele voorzieningen boden een apart programma voor kinderen aan. Ontdek hier alvast enkele sfeerbeelden.

Het BreinCongres in beeld

Op donderdag 14 maart organiseerde Dag van de Zorg vzw een heus BreinCongres. Vanuit verschillende disciplines kwamen mensen aan het woord over ons veelzijdige brein. We luisterden naar professionals maar evenzeer naar ervaringsdeskundigen, patiënten en mantelzorgers. Zo kregen we een veel betere kijk op de wondere wereld van ons veelzijdig brein en de recente ontwikkelingen op vlak van onderzoek, preventie, behandeling en beleving van de patiënt/cliënt. Geniet hier alvast mee van enkele sfeerfoto’s.

Een terugblik op Week van de Zorg 2019!

Ontdek hier enkele sfeerbeelden van de meer dan geslaagde Week van de Zorg.

Ontdek de deelnemende organisaties van Dag v/d Zorg 2019

Op zondag 17 maart 2019 namen heel wat geïnteresseerden een kijkje achter de schermen van meer dan 230 zorg- en welzijnsorganisaties. Bekijk hier alle deelnemende organisaties en hun boeiende programma.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.