Roadshow met Radio 2

De Week van de Zorg trekt van maandag 13 tot en met vrijdag 17 maart 2023 rond in Vlaanderen. Met een echte roadshow. Elke dag zenden Ann Reymen en Daan Masset in het programma “Ann & Daan” op Radio 2 van 10u tot 12u live uit. De opvolgers van het programma “De Madammen” doen dat met veel bravoure en luisterend oor vanop de werkvloer bij een deelnemer aan Dag van de Zorg.

5 dagen en 10 uur op 5 verschillende locaties. De Week van de Zorg wordt op Radio 2 afgetrapt bij het Revalidatieziekenhuis Inkendaal in Sint-Pieters-Leeuw en eindigt op vrijdag 17 maart bij AZ delta op Campus Menen.

Het centrale thema tijdens Ann & Daan is uiteraard “Werken in Zorg en Welzijn”. Het wordt warme radio met verhalen vanop de werkvloer, met zorgmedewerkers en met gasten. Op hetzelfde moment is ook alles te volgen via live beeldstreaming op één.

Ann & Daan bij Dienstverleningscentrum Heilig Hart, Deinze.

Of herbeluister hieronder de verschillende reportages.

Mieke is gepensioneerd en werkt nu als vrijwilliger in de zorg: “Traantjes toen ik met pensioen moest”

Dienstverleningscentrum Heilig Hart in Deinze. Mieke Croenen heeft er jaren gewerkt en komt nu terug helpen als vrijwilliger. “Ik heb die gasten meer gezien dan mijn eigen kinderen”.

Kimmy werkt in instelling waar haar zus met beperking woont: “Toch ben ik eerder toevallig in de zorg beland”

Vandaag is Ann & Daan te gast bij DVC Heilig Hart in Deinze. Waar kinderen en volwassenen met een fysieke en mentale beperking terecht kunnen. Kimmy Mignauw werkt al …

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.