Overzicht organisaties met kaart

Ontdek de deelnemende organisaties

Zoek jouw organisatie

Even geduld. De kaart wordt geladen.

of

of

Zorgbedrijf Meetjesland
WZC Ter Leenen

Martha, Ernest, Helena en Leontien heten je welkom in hun thuis: woonzorgcentrum Ter Leenen.
Hier vieren we leef-tijd! Niet alleen de gezegende leeftijd van onze senioren, maar ook de tijd om voluit te leven. En dat geldt niet alleen voor onze bewoners, maar ook voor de medewerkers en vrijwilligers.

Kom onze thuis ontdekken via het interactieve parcours en zie hoe iedereen op zijn of haar manier meehelpt om het welzijn van de senioren zo veel mogelijk op één te zetten.


Lees meer

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Graaf van Hoornestraat 26
9850 Deinze

Zorgbedrijf Meetjesland
Thuiszorg Nevele

94% en 96%: Dat zijn de tevredenheidspercentages van onze klanten over onze dienst warme maaltijden en poetshulp aan huis! Onze thuiszorgcollega's tonen je op Dag van de Zorg dan ook graag hoe we het welzijn van onze klanten altijd op één zetten.

Ontdek ons zorgbedrijf via het interactieve parcours en beleef ook hoe plezant het is om bij ons op de werkvloer te staan.
Kom samen met ons leef-tijd vieren; niet alleen de gezegende leeftijd van onze senioren, maar ook de tijd om voluit te leven!


Lees meer

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Graaf van Hoornestraat 26
9850 Deinze

Zorgbedrijf Meetjesland
WZC Warmhof

Het voordeel van ons zorgbedrijf? We zetten het welzijn van onze senioren op één vanaf hun zorg aan huis tot hun verhuis naar ons assistentiewoning en/of woonzorgcentrum. Hier vieren we leef-tijd! Niet alleen de gezegende leeftijd van onze senioren, maar ook de tijd om voluit te leven. En dat geldt niet alleen voor onze ouderen, maar ook voor de medewerkers en vrijwilligers.

Kom onze thuis ontdekken via het interactieve parcours en kom samen leef-tijd vieren!


Lees meer

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Begijnewater 1
9990 Maldegem

Zorgbedrijf Meetjesland
Thuiszorg Maldegem

96%, 99% en 100%! Dat zijn de tevredenheidspercentages van onze thuiszorgklanten over onze poetsdienst, gezinszorg en centrum voor dagopvang! Onze ferme collega's tonen je op Dag van de Zorg dan ook graag hoe we het welzijn van onze klanten altijd op één zetten.

Ontdek ons zorgbedrijf via het interactieve parcours dat begint bij de thuiszorg en voortvloeit tot de woonzorg. Beleef ook hoe plezant het is om bij ons aan de slag te gaan. Dus...kom je samen met ons leef-tijd vieren?


Lees meer

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Mevrouw Courtmanslaan 92
9990 Maldegem