Woonzorgcentrum en Centrum voor Kortverblijf Demerhof

Stad en OCMW Bilzen

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan of voor een bepaalde tijd niet mogelijk is, bieden deze centra een aangepaste woonomgeving aan in een huiselijke sfeer. Met respect voor ieders privacy en overtuiging staat een gemotiveerd team van verpleegkundigen, zorgverleners, ergotherapeuten, kinesisten, diëtisten, animatoren en vrijwilligers klaar.
Er zijn 111 woongelegenheden en tien wooneenheden voor kortverblijf.

Tijdens Dag van de Zorg voorziet het campus Demerhof begeleide rondleidingen.
Zo ontdek je het woonzorg- en dagzorgcentrum De Kogge en de serviceflats. Daarnaast is er een thuiszorgmarkt met diensten die je bijstaan om langer thuis te blijven wonen.
Wil je de stedelijke vacatures op deze campus ontdekken? Stel je vragen aan de stand van de jobbeurs en wie weet ben jij diegene die ze zoeken!

‘Ontdek onze collega’s binnen de zorg en bezoek de 2 andere campussen in Bilzen. Samen staan ze voor een kwalitatieve zorg op het vlak van geestelijke en medische gezondheid, ouderenzorg, kinderopvang, gezinsondersteuning, gericht sociaal beleid en welzijn in de brede zin van het woord. Volg de unieke fietsroute doorheen de drie campussen. Overal scoor je een lekker hapje en drankje. Starten kan aan Fietsfabriek 3740 of op één van de drie zorglocaties.’

Woonzorgcentrum en Centrum voor Kortverblijf Demerhof
Stad en OCMW Bilzen
Eikenlaan 20
3740 Bilzen
089/51 94 00
demerhof@bilzen.be
https://www.bilzen.be/woonzorgcentrum-demerhof