Dagzorgcentrum De Kogge

Stad en OCMW Bilzen

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Wie zorgbehoevend is en één of meerdere dagen per week nood heeft aan opvang of sociaal contact is meer dan welkom in dagzorgcentrum De Kogge, elke werkdag tussen 9 en 17 uur.
Ze bieden zinvolle dagbesteding aan, stimuleren en onderhouden de sociale, fysische en psychische vaardigheden en zetten in op zelfredzaamheid.

Tijdens Dag van de Zorg voorziet het campus Demerhof begeleide rondleidingen.
Zo ontdek je het woonzorg- en dagzorgcentrum De Kogge en de serviceflats. Daarnaast is er een thuiszorgmarkt met diensten die je bijstaan om langer thuis te blijven wonen.
Wil je de stedelijke vacatures op deze campus ontdekken? Stel je vragen aan de stand van de jobbeurs en wie weet ben jij diegene die ze zoeken!

‘Ontdek onze collega’s binnen de zorg en bezoek de 2 andere campussen in Bilzen. Samen staan ze voor een kwalitatieve zorg op het vlak van geestelijke en medische gezondheid, ouderenzorg, kinderopvang, gezinsondersteuning, gericht sociaal beleid en welzijn in de brede zin van het woord. Volg de unieke fietsroute doorheen de drie campussen. Overal scoor je een lekker hapje en drankje. Starten kan aan Fietsfabriek 3740 of op één van de drie zorglocaties.’

Dagzorgcentrum De Kogge
Stad en OCMW Bilzen
Eikenlaan 20
3740 Bilzen
08/9 30 91 16
dekogge@bilzen.be
https://www.bilzen.be/dagzorgcentrum-de-kogge