De Merci-box

3.000 verrassingsboxen voor zorgmedewerkers*!

Ook dit jaar willen we zorgmedewerkers opnieuw op passende wijze bedanken én extra in de bloemetjes zetten. We vinden dat zij dit meer dan wie dan ook verdienen. Daarom stelden wij voor hen een Merci-box samen, een doos vol verrassingen met allerlei hebbedingen en veel lekkers. Via een wedstrijd schenken we 3.000 boxen aan verschillende zorg- en welzijnsorganisaties!

 

* Merci-boxwedstrijd is enkel voor ingeschreven deelnemers aan Dag van de Zorg.

Met dank aan alle partners om van deze box iets unieks te maken.

De winnaars van de Merci-boxen zijn bekend!

De wedstrijd voor de Merci-boxen is ondertussen afgesloten en was een groot succes. De sector deed massaal mee aan de wedstrijd.

UZ Brussel – Zonnelied vzw De oude pastorij in Tollembeek – Revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek – Wzc Quietas in Dilbeek – WZC Koning Albert in Dilbeek – WZC Spanjeberg in Zellik – WZC Hestia in Wemmel – wzc De Stichel in Vilvoorde – AZ Jan Portaels in Vilvoorde – Huppeldepup vzw in Humbeek – Ter Loke OPH in Vosselaar – WZC Hemelrijck in Mol – WZC Millegem in Ranst – WZC Meerminnehof in Mortsel – Jeugddorp vzw in Bonheiden – WZC Ten Weldebrouc in Willebroek – Centrum voor dagverzorging ’t Sas in Willebroek – WZC Welvaart in Kapellen – Woonzorgzone De Kouter in Oud-Heverlee – De Wissel VZW – OverKop Tienen – Noodopvangcentrum Houthalen-Helchteren – WZC Maasmeander in Maasmechelen  – WZC Kapittelhof in Lommel – WZC Hoevezavel in Lommel – Assistentiewoningen Dorpsmolen in Aartrijke – Welzijnsvereniging Het Dak in Knokke-Heist – VillaVip Bredene – Koningin Elisabeth Instituut in Oostduinkerke – Wzc Mariaburcht in Dentergem – Villa Amphora in Wingene – Mini-beleefboerderij de Stege vzw in Desselgem – WZC De Hovenier in Rumbeke – AZ Delta in Roeselare – Dominiek Savio in Gits – Familiezorg Oost-Vlaanderen in Gent – Ebergiste – Dagcentrum Het Veer in Gent – Wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent – P.C. Dr. Guislain in Gent – Mozaïek vzw Campus Wolfput in Oostakker & Campus Leeuwerik in Gent – De Klokke vzw in Sint-Niklaas -Woonzorghuis Grootenbosch in Beveren – Emiliani vzw in Lokeren – Blijdorp vzw in Dendermonde – Woonzorghuis Molenkouter in Wichelen – DVC Heilig Hart vzw in Deize – Woonzorgcentrum het Berkenhof in Merelbeke – WZC Ter Leenen in Nevele – De Triangel in Lievegem – WZC Warmhof in Maldegem

We ontvingen ondertussen al heel wat leuke foto’s.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.