Dag van de Zorg 2024 … eentje om in te kaderen!

Ondanks of dankzij de regen was het zondag 17 maart 2024 over de koppen lopen bij de 200 deelnemers op Dag van de Zorg. Het was alweer een echte feestdag voor de sector, een grand cru-editie met het boeiende verhaal van zorg als een innovatieve, slimme, ambitieuze, preventieve, inclusieve, geïntegreerde, warme en duurzame sector. En overal in Vlaanderen en Brussel kon je van die zorg en welzijn op een interactieve manier proeven en dingen voelen en doen. Tastbare zorg. Zoveel is zeker.

Onze Dag van de Zorg-ploeg dankt dan ook iedereen die zijn steentje bijdroeg aan deze opendeur. Als deelnemer, als bezoeker, als believer, als partner, als supporter. Op elke locatie was er binnen veel zon te bespeuren. Dikke merci daarvoor. Echt waar. Toppers.

#dagvandezorg    #feestdag    #opendeur    #troevenvandezorg   #wijdragenzorg   #tzalwelzijn

Els, Karlien, Hanne en Geert

Geniet mee van enkele sfeerbeelden

Ook het Dag van de Zorgteam ging zondag op pad. We vonden het een fantastische editie. Onze Dag van de Zorgploeg is dan ook bijzonder tevreden en fier over deze zeer geslaagde editie. Overal veel volk, enthousiaste zorgverleners met passie voor hun vak, veel persaandacht, honderden facebookberichten en instagramposts … We zijn trots als organisator. Fier dat we deze diversiteit aan zorg en welzijn hebben kunnen laten zien aan het brede publiek.

Tot slot willen we dankjewel zeggen voor het enthousiasme tijdens de Week en Dag van de Zorg.
Ontdek hier enkele sfeerbeelden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.