Deelnemers in de kijker!

Deze organisaties stippelden alvast een boeiend parcours uit. Ontdek waarom je bij hen langs moet gaan!

Maureen zet de zorg in de kijker

Woonzorg Samen Ouder doet opnieuw mee aan Dag van de Zorg en zet graag de zorg in de kijker. Nieuwe medewerkers en bewoners zijn er meer dan welkom vindt Maureen. Verbinden en ontmoeten staat dan ook centraal op deze dag.

Caroline vaart een nieuwe koers

Caroline van revalidatieziekenhuis Koningin Elisabeth Instituut Oostduinkerke wil graag meer bekendheid in de regio en wil de nieuwe koers die ze varen in het daglicht zetten. Ze heet dan ook graag professionelen, scholen, ziekenhuizen en woonzorgcentra in de buurt welkom.

De tiende keer van Katleen

Katleen van Zonnelied Roosdaal is een oude rot in het vak en doet al voor de tiende keer mee aan Dag van de Zorg. Ze wil laten zien welk werk er dagelijks gebeurt met mensen, tussen mensen en voor mensen.

Spring eens binnen bij Vera

DVC Heilig Hart Deinze zet de deuren open op Dag van de Zorg. Vera wil hiermee de gehandicaptensector meer in de kijker zetten. Ook wil ze graag dat sollicitanten van allerlei eens komen kijken, voelen en ervaren of deze sector iets voor hen kan zijn.

Christoph geeft bloemen

Onze trouwe partner Liantis ondersteunt graag de zorg- en welzijnssector. Christophe vindt het belangrijk om de zorg- en welzijnssector in de bloemetjes te zetten. Dag van de Zorg is hiervoor het moment om de schoonheid van het beroep in de kijker te zetten.

Candice is blij

Onze ambassadeur van zorg en welzijn kijkt uit naar Dag van de Zorg 2023. Het is een unieke kans om de schoonheid van de sector in de kijker te zetten. Laat zien waar we schitteren op vele domeinen en laat zien waar we elke dag fier op zijn.

De eerste keer van Fran

Dag van de Zorg 2023 wordt spannend voor Fran en CAW Antwerpen. Zij doen voor de eerste keer mee aan Dag van de Zorg. Ze zullen hun eigen werking in de kijker zetten en verbinding zoeken met partners uit het grote zorgnetwerk.

Kaat bouwt een feestje

Kaat en Familiezorg Oost-Vlaanderen hebben iets te vieren. In 2023 bestaat de gezinsorganisatie 75 jaar én sinds kort verblijven ze ook in een gloednieuw huis in Gent. De gastenlijst is lang en de goesting groot om op 19 maart de deuren te openen en alle bezoekers feestelijk te ontvangen.

Ann zoekt huisgenoten

‘Huize Iris’, wat is dat? Daar wil Ann een antwoord op geven tijdens de Dag van de Zorg. Als kleinschalig wooninitiatief voor volwassenen met een mentale beperking wil Huize Iris graag wat meer in the picture komen. Én in de nieuwbouw die binnenkort opent, zijn nog extra kamers, plaats dus voor nieuwe huisgenoten.

De positieve bril van Ruth

Ruth is een positivo. Samen met Zorgbedrijf Meetjesland wil ze op Dag van de Zorg 2023 tonen wat voor mooie dingen er gebeuren in de zorg- en welzijnssector. Ze hoopt vooral de jeugd te ontmoeten en hen warm maken voor een job in zorg en welzijn.

De buren van Muriel

Muriel van Alexianen Zorggroep Tienen wil graag de buurtgerichte zorg voorstellen aan het brede publiek. Ze wil tonen wat ze allemaal doen en wil buiten de muren van het woonzorgcentrum treden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.