Zorgbedrijf Antwerpen – Broydenborg

Dienstencentrum en assistentiewoningen Broydenborg

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Officiële opening Broydenborg!

Tijdens de Dag van de Zorg openen wij officieel onze site Broydenborg.

Tussen 10 tot 17 uur: voorstelling Nello en Patrache door Steven De Lelie met live muziek.

10 uur, 10.45 uur, 12.45 uur, 13.30 uur: voorstelling voor volwassenen

11.30 uur: voorstelling voor kinderen

Nello en Patrasche zijn de hoofdpersonages uit de Engelse roman A Dog of Flanders uit 1872. Het verhaal speelt zich af in Hoboken en Antwerpen.

12 uur: feestmenu* in dienstencentrum Broydenborg (reserveren voor 15/03)

Gevogelteroomsoep met tuinkruiden

Stoofvlees Cross&Blackwell – Fijne prinsessen en kroketten

Chocolade eclair

* Senioren die in Antwerpen wonen, betalen slechts 9,60 euro. Bent u geen senior (65 jaar) of woont u niet in Antwerpen? Dan betaalt u 15 euro.

Van 14 tot 14.30 uur: officieel moment

Vanaf 15 uur: optreden Ratpak met Jan Van Looveren en Dirk Cassiers.

De Ratpak brengt ons terug naar de fifties en sixties toen Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. zich zondig maakten aan onbegrensd muzikaal vertier in hun geliefkoosde Las Vegas. Ze stonden erom bekend tot ‘s morgensvroeg whisky te drinken en dikke sigaren te roken, te grappen en te grollen en er vooral niets om te geven wat anderen over hen dachten… 
Het trio werd vergeleken met een “pack of rats” en de naam The Rat Pack was geboren. Dat inspireerde Jan en Dirk om hun nieuwe project RATPAK te noemen. Het is een smeltkroes van muziek uit die losbandige fifties & sixties en van meer recente popsongs die ze helemaal omkleden met jazz-arrangementen zoals weleer. 

doorlopend 10 tot 18 uur

  • Infostand met alle diensten van Zorgbedrijf Antwerpen: dienstencentra, thuisdiensten (poetshulp, huishoudhulp-gezinszorg, thuisverpleging…), assistentiewoningen, vervoer, kortverblijf, dagverzorging, woonzorgcentra, De Schakel,…
  • Kinderanimatie

Van 10 tot 17 uur: rondleidingen om 10, 11, 13, 14 en 15 uur op de site en binnenkijken in een assistentiewoning. Inschrijven kan via onze klantendienst op het nummer 03 431 31 31.

Doorlopend lekkere hapjes en drankjes

Kom binnen en zet u erbij!

Aan de Oudestraat in Hoboken bevindt zich een gloednieuw dienstencentrum met gezellig terras, waar bewoners van de aangrenzende flats en mensen uit de buurt ’s middags lekker en goedkoop kunnen eten. U kunt er ook terecht voor de wellness met pedicure en kapsalon. Dienstencentrum Broydenborg biedt daarnaast een ruim aanbod aan activiteiten en cursussen aan.

Een assistentiewoning in Hoboken, da’s slim gezien!

Hier vindt u 66 erkende assistentiewoningen van 67 tot 86 m2 (inclusief terras), met één of twee slaapkamers. In Broydenborg kunt u kiezen tussen 5 types assistentiewoningen. Die zijn ingedeeld volgens oppervlakte, ligging en aantal slaapkamers. De flats zijn te huur of te koop met een woonrechtcertificaat.

Zorgbedrijf Antwerpen – Broydenborg
Dienstencentrum en assistentiewoningen Broydenborg
Oudestraat 97
2660 Hoboken
03 431 31 31
klantendienst@zorgbedrijf.be
www.zorgbedrijf.antwerpen.be/assistentiewoningen/assistentiewoningen-broydenborg