VillaVip Bredene

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Bezoek VillaVip Bredene

Een hele geruststelling als je in een huis kan wonen waar je beperking geen grenzen kent. Als koppel zorgen we ervoor dat iedereen elke dag kan thuiskomen in een ‘Warm Bredene’ gekruid met veel humor en liefde als hoofdingrediënten. Zo bouwen we samen aan een toekomst in onze VillaVip.

Onze nieuwe thuis biedt plaats aan 10 bewoners. Neerploffen in de zetel, wegdromen in een groene omgeving of meehelpen achter het fornuis kunnen maar is geen must. Wij helpen mee zoeken naar een zinvolle en op maat geschreven dagbesteding. Familie, vrienden en kennissen zijn steeds welkom.

VillaVip Bredene vind je in een dichtbevolkte sociale en warme wijk op een boogscheut van een fantastisch vakantiegevoel met duinen, strand en zee. Samen maken we een thuis van je dromen door de eeuwige lach van Leslie en de jarenlange levenservaring van Jef.

Leslie en Jef vormen het zorgkoppel in VillaVip Bredene. Het is voor hen al jaren een droom om een eigen woning voor personen met een beperking te kunnen starten. Het koppel zorgt voor een warme thuis waar het leuk is en iedereen kan leven volgens zijn of haar eigen ritme en interesses. U kan erop rekenen dat ze samen met de vaste medewerkers een band opbouwen met de bewoners zodat de persoonlijke begeleiding echt mogelijk wordt.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

VillaVip Bredene
Fritz Vinckelaan 38
8450 Bredene
0497/46 22 57
bredene@villavip.be
https://www.villavip.be/bredene