Huis van het Kind Bilzen-Hoeselt

Stad en OCMW Bilzen

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Het Huis van het Kind Bilzen-Hoeselt zet tijdens de Dag van de Zorg op  zondag 17 maart de deuren open op hun nieuwe locatie in het Ganshof. Tussen 10 en 17 uur maak je van dichtbij kennis met alle diensten over opvoeden en opgroeien.

Neem een kijkje in het consultatiebureau van Kind en Gezin en het preventiebureau van het CLB. Maak kennis met de brugfiguren onderwijs en komt te weten wat er allemaal beweegt op het vlak van kinderopvang.

Proeven van de multiculturele hapjes kan je bij Kind en Taal en KOALA terwijl je hun werking ontdekt.

Ondertussen kunnen de kinderen deelnemen aan verschillende workshops. Sla zeker de leuke zoektocht doorheen de hele site niet over, je maakt kans op fijne prijzen!

‘Ontdek onze collega’s binnen de zorg en bezoek de 2 andere campussen in Bilzen. Samen staan ze voor een kwalitatieve zorg op het vlak van geestelijke en medische gezondheid, ouderenzorg, kinderopvang, gezinsondersteuning, gericht sociaal beleid en welzijn in de brede zin van het woord. Volg de unieke fietsroute doorheen de drie campussen. Overal scoor je een lekker hapje en drankje. Starten kan aan Fietsfabriek 3740 of op één van de drie zorglocaties.’

Huis van het Kind Bilzen-Hoeselt
Stad en OCMW Bilzen
Hospitaalstraat 15
3740 Bilzen
089/39 76 45
huisvanhetkind@bilzen.be
https://www.bilzen.be/huis-van-het-kind