Residentie Beau de l’Air

Senior Homes BV

Bezoek ons: 14u00 – 17u00

Residentie Beau de l'Air in Knokke

Zorgeloos wonen in Knokke

Het is nooit te vroeg om te zorgen voor een comfortabele toekomst. Of u nu uitkijkt naar een aangepaste woning voor u en uw partner of u een woonoplossing zoekt voor uw ouders. Zelfs als jonge senior is een assistentiewoning een interessante oplossing, waar u heel lang kan blijven wonen. Bij ons vindt u een betaalbaar nieuwbouwappartement met heel wat luxe, comfort en zorg op maat van uw behoefte.

Naarmate u ouder wordt, veranderen uw woonbehoeften. Dat wil echter niet zeggen dat u uw zelfstandigheid hoeft op te geven. Met een assistentiewoning van Senior Homes komt u thuis in een aantrekkelijk appartement met de nodige voorzieningen. U kiest zelf of u ondersteuning kunt gebruiken van onze woonassistenten of niet.

Dankzij 24/7 medische permanentie en onze woonassistenten die 6/7 aanwezig zijn, hoeven inwoners er nooit alleen voor te staan. Om een zelfstandige, zorgeloze en veilige toekomst te garanderen, zijn de appartementen voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem, zijn ze volledig drempelloos ontwikkeld en zijn ze bovendien nog eens zeer energiezuinig! Of het nu gaat om een noodgeval of behoefte aan wat gezelschap, het team van de residentie staat dag en nacht klaar voor zijn bewoners.

Residentie Beau de l’Air
Senior Homes BV
Meerlaan 37
8300 Knokke
09/336 37 95
info@residentie-beaudelair.be
https://www.residentie-beaudelair.be