Orelia Ter Beuken

Bezoek ons: 13u00 – 17u00

Bezoek Orelia Ter Beuken tijdens de Dag van de Zorg!

Op zondag 17 maart ’24 maken we er bij Orelia Ter Beuken een gezellige namiddag van. Van 13u tot 17u zetten we de deuren open. Iedereen is welkom!

Interesse om bij ons te komen wonen?

We geven rondleidingen in ons woonzorgcentrum én in de (model) assistentiewoningen. Ontdek onze fitness, wellness, mooie tuin… en geniet van het pianospel van Wout, onze muziektherapeut. In onze O’Bistro kan je genieten van een hapje en een drankje. Je komt er vast bekenden tegen. Doe gerust een babbel met onze residenten. Niemand weet beter dan zij hoe het leven hier bevalt.

Zin om bij Ter Beuken te werken?

De medewerkers van Orelia zijn de drijvende kracht achter onze organisatie. Zij weten dat onze bewoners dagen met een gouden randje verdienen in de laatste jaren van hun leven. Om hen de beste zorg te kunnen bieden, hebben we versterking nodig. We kijken uit naar verpleegkundigen, zorgkundigen, een ergotherapeut, een animator en een logopedist.

Kom jij ook bij ons schitteren? Kom de sfeer opsnuiven, ervaar hoe het is om bij ons te werken en neem een kijkje achter de schermen van ons woonzorgcentrum. Doe een babbel met je toekomstige collega’s en vraag hen alles wat je wil weten. Laat je gegevens na en we contacteren je voor een volgend gesprek. Je kan er nu al meer over lezen op: www.orelia.be/werken-bij-terbeuken.

Tot dan!

 

Orelia Ter Beuken
Beukenbosstraat 9-11
1652 Alsemberg
02/221 01 70
terbeuken@orelia.be
https://www.orelia.be