Zorgwonen en thuisdiensten

Site Zorg Sint-Genesius-Rode

Bezoek ons: 13u00 – 17u00

Welkom op de site zorg van Sint-Genesius-Rode

Op 17 maart 2024 nodigen wij iedereen van harte uit om kennis te maken met de vriendelijke collega’s van onze zorginstelling.

Onze deuren staan open van 13u tot 17u.

Bij onze onthaalbalie kun je alle details over het dagprogramma verkrijgen.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan diverse rondleidingen en zo vertrouwd te raken met het woonzorgcentrum, onze assistentiewoningen en de collega’s van de dienst gezinszorg. Zij leiden je rond in onze faciliteiten en laten zien hoe zij zich inzetten, zowel voor als achter de schermen. Ontdek de ervaringstafels voor dementie, ons hoog-laagbad, de tillift, de keuken, de noodoproepsystemen, en meer. Bekijk onze collega’s in actie in verschillende afdelingen en maak kennis met ons zorguitbreidingsproject, dat naar verwachting in het voorjaar van 2026 wordt afgerond.

Neem gerust een pauze in onze cafetaria, waar je kunt genieten van heerlijke pannenkoeken en een souvenirfoto kunt maken om deze mooie dag te herdenken.

We zijn ook op zoek naar enthousiaste collega’s die willen bijdragen aan onze projecten. Je krijgt de gelegenheid om te praten met collega’s van verschillende diensten, de directie en het personeel en de organisatie. Mocht een baan in de zorg niet helemaal bij jou passen, geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden voor talenten binnen het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode.

Als een vaste baan niet jouw voorkeur heeft en je als vrijwilliger wilt helpen, kom dan zeker langs. Zelfs kleine bijdragen worden door ons en onze gebruikers als waardevol beschouwd. Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken!

De dag wordt natuurlijk opgeluisterd met muziek.

Hier kun je alvast kennis maken met ons team 😉

We hopen je te verwelkomen op 17 maart!

Zorgwonen en thuisdiensten
Site Zorg Sint-Genesius-Rode
Zoniënwoudlaan 68
1640 Sint-Genesius-Rode
02/380 40 02
onthaal.site@ocmwrode.be
https://www.rhode-saint-genese.be/fr/cpas