WZC Hof Demeersseman

Korian

Bezoek ons: 14u00 – 17u00

Je bent welkom in WZC Hof Demeersseman!

Hof Demeersseman is een kleinschalig woonzorgcentrum met 59 ruime kamers en 18 assistentiewoningen waar senioren zelfstandig en zorgeloos oud kunnen worden. We hechten veel belang aan een open cultuur en willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Je wordt hier omringd door de beste zorg, we zorgen voor voldoende beweging in onze kiné-ruimte en onze ergotherapeuten zorgen voor tal van leuke activiteiten. We focussen op wat nog kan en vooral op wat jij graag doet!

Hof Demeersseman beschikt over een mooie tuin, een zonneterras en een gezellige brasserie waar iedereen welkom is en kan genieten van in huis bereidde maaltijden samen met de bewoner of eenvoudig van een hapje of een drankje.

Kom ons op 17 maart bezoeken en ontdek hoe gezellig het bij ons vertoeven is. We organiseren rondleidingen om 14.30 u en 15.30 u. We verwennen je graag met verse pannenkoeken en wafels in onze brasserie.

Zin om bij ons te komen werken of om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en vraag vrijblijvend info. We staan je graag te woord!

HEEL WELKOM!!

 

We hebben momenteel volgende vacatures:

WZC Hof Demeersseman
Korian
Melkerijstraat 28
8480 Ichtegem
051 65 04 00
info@hofdemeersseman.be
https://www.hofdemeersseman.be