WZC Zonnewende

Korian

Bezoek ons: 12u00 – 17u00

Je bent welkom in WZC Zonnewende!

In WZC Zonnewende valt er altijd wat te beleven.  Het is gelegen aan de A12 waardoor het vlot bereikbaar is en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het woonzorgcentrum is bijzonder ruim waardoor er veel bewegingsruimte is.  Het beschikt over ruime en lichte kamers die uitkijken op de binnentuin waar er rust en sereniteit heerst of op de activiteit van de A12, wat jij verkiest.

Wij willen vooral dat jij je bij ons thuis voelt. Onze vriendelijke medewerkers zorgen voor een warme onthaal, leuke activiteiten, lekkere maaltijden, kortom bij ons bent u in goede handen. Je kan er genieten van een warme en familiale sfeer.

We beschikken over ruime en lichte assistentiewoningen waarin je zelfstandig en zorgeloos kan wonen. Er is altijd een zorgmedewerker in de buurt. Je kan beroep doen op de thuiszorg en poetsdienst van Korian Home Care. Je kan eveneens rekenen op administratieve ondersteuning door onze afdeling Cura Services.

Tijdens Dag van de Zorg kan je zelf ontdekken hoe fijn het vertoeven is in Zonnewende. We verwelkomen je met een dranken en voorzien de ganse dag door rondleidingen in het woonzorgcentrum en in de assistentiewoningen. We beantwoorden dan graag al je vragen.

In onze gezellige brasserie kan je genieten van een desserten buffet, muzikale omlijsting en dans.

Er zijn infostands waar we je graag uitleg geven over de maaltijdbeleving, de animatie, de onze kwalitatieve zorg enz.

Zin om bij ons te komen werken of om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Aarzel niet en vraag vrijblijvend info. We staan je graag te woord!

HEEL WELKOM

 

 

 

WZC Zonnewende
Korian
Boomsesteenweg 15
2630 Aartselaar
03 870 55 70
info@zonnewende.be
https://www.zonnewende.be