WZC Waterrijk

Korian

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Je bent welkom in WZC Waterrijk!

Waterrijk is een uitgestrekte woonzorgcampus in een groene omgeving met zicht op het Albertkanaal, op twee km van de dorpskern van Bouwel en op drie km van de dorpskern van Grobbendonk. Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zorgbehoevende senioren. Een gespecialiseerd en toegewijd team biedt professionele en individuele zorg. Senioren met dementie wonen bij ons in een open, maar veilige en geborgen omgeving waardoor ze veel bewegingsvrijheid hebben.

We focussen in de eerste plaats op wat jij nog kan en op wat jij  graag doet. Daarnaast word je omringd met de beste zorg afgestemd op jouw behoeften.

We laten je graag kennismaken met onze woonzorgcampus en bieden je een interactieve rondleiding door het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen zodat je zelf ‘het leven zoals het is’ bij ons kan beleven. En je kan punten verdienen waarmee je een mocktail in onze gezellige brasserie kan verdienen. Onderweg bieden we je ook een hapje en een drankje aan én een muzikaal intermezzo!

Heb je zin om bij ons te komen werken of als vrijwilligers aan de slag te gaan? Aarzel niet en kom vrijblijvend langs zodat je zelf kan proeven van de fijne sfeer op onze woonzorgcampus. HEEL WELKOM!

 

 

WZC Waterrijk
Korian
Industrieweg 41
2280 Grobbendonk
014 50 80 00
info@waterrijk.be
https://www.waterrijk.be