Welcome Back!

Door de recente Coronacrisis is het voor iedereen duidelijk geworden hoe belangrijk onze zorg- en welzijnssector wel is. En hoe gedreven, wendbaar en deskundig de sector dag in dag uit aan de slag gaat. Dat wisten wij en jullie uiteraard al lang.

De aandacht en appreciatie die de sector vandaag van iedereen krijgt, is meer dan terecht. Helden. Alleen jammer dat het pas gebeurt in moeilijke tijden zoals nu.
Hoedanook blijft onze vzw meer dan ooit bij haar eenvoudig maar duidelijk credo: zorg én welzijn positief in de kijker zetten.

Stilaan komen er meer en meer maatregelen om terug te keren naar het gewone normaal. Ook de deuren worden geleidelijk aan opnieuw geopend. Onze vzw wil familie, bezoekers en vrijwilligers namens jullie bedanken voor hun geduld en inspanningen die zij toonden in deze moeilijke periode.

Hierbij een link naar een flyer A5, affiche A4 en affiche A3 om ook hen een hart onder de riem te steken. Ideaal om aan de ingang van jullie organisatie op te hangen, om af te geven of te integreren (print en/of digitaal) in één van jullie communicaties naar de bezoekers of op jullie social media-kanalen.

Succes ermee.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.


Thema: preventie

De Week en Dag van de Zorg 2022 krijgen een bijzonder boeiend thema want we schuiven preventie naar voor.

Lees meer

Het zomert nog bij Dag van de Zorg!

Goed nieuws... Onze zomerkorting van 10% loopt nog tot en met 21 september.

Lees meer

Fijne vakantie!

Het team van Dag van de Zorg is met vakantie van 19 juli tot 1 augustus. Vanaf 2 augustus zijn we opnieuw bereikbaar.

Lees meer

Inschrijvingen zijn gestart

Schrijf nu in en ontvang 15% vroegboekkorting tot 15 augustus 2021.

Lees meer

Ontdek het aanbod

De inschrijvingen zijn gestart. Doe ook met jouw organisatie mee aan Dag van de Zorg!

Lees meer

Fijne Kerst en een gezond 2021!

We wensen jou en al je collega’s, vrienden en familie een prettig kerstfeest en een gezond 2021 toe! Van 24 december tot 3 januari gaan we er even tussenuit. Vanaf 4 januari zijn we weer paraat.

Lees meer

Feestdag voor Mensen van de Zorg

Dag van de Zorg en Week van de Zorg gaan in 2021 zeker door maar de opendeurdag van zondag 21 maart 2021 wordt vervangen door een feestdag waar we alle zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers in de kijker zetten.

Lees meer

Fijne vakantie!

Binnenkort neemt het team van Dag van de Zorg een paar weken vakantie. We zullen van 27 juli tot 12 augustus  jullie mailtjes en telefoons eventjes niet kunnen beantwoorden.

Lees meer

Nieuwe partner

We zijn bijzonder verheugd met onze nieuwe partner Te Gek!? en hun nieuwe jaarcampagne ‘TE GEK!? ROES(t).

Lees meer

Save the date 2021

We gaan er opnieuw met volle moed tegenaan. Op zondag 21 maart 2021 organiseren we de tiende editie van Dag van de Zorg. Een feesteditie om niet te vergeten én Coronaproof uiteraard.

Lees meer

Welcome Back!

Door de recente Coronacrisis is het voor iedereen duidelijk geworden hoe belangrijk onze zorg- en welzijnssector wel is. En hoe gedreven, wendbaar en deskundig de sector dag in dag uit aan de slag gaat. 

Lees meer

Doe mee en zeg dankjewel met #zorgwerkt

De zorg- en welzijnssector draait meer dan ooit op volle toeren. Wij willen alle zorgverleners een hart onder de riem steken en zeggen dikke merci voor al hun zorg en support.

Lees meer