Welcome Back!

Door de recente Coronacrisis is het voor iedereen duidelijk geworden hoe belangrijk onze zorg- en welzijnssector wel is. En hoe gedreven, wendbaar en deskundig de sector dag in dag uit aan de slag gaat. Dat wisten wij en jullie uiteraard al lang.

De aandacht en appreciatie die de sector vandaag van iedereen krijgt, is meer dan terecht. Helden. Alleen jammer dat het pas gebeurt in moeilijke tijden zoals nu.
Hoedanook blijft onze vzw meer dan ooit bij haar eenvoudig maar duidelijk credo: zorg én welzijn positief in de kijker zetten.

Stilaan komen er meer en meer maatregelen om terug te keren naar het gewone normaal. Ook de deuren worden geleidelijk aan opnieuw geopend. Onze vzw wil familie, bezoekers en vrijwilligers namens jullie bedanken voor hun geduld en inspanningen die zij toonden in deze moeilijke periode.

Hierbij een link naar een flyer A5, affiche A4 en affiche A3 om ook hen een hart onder de riem te steken. Ideaal om aan de ingang van jullie organisatie op te hangen, om af te geven of te integreren (print en/of digitaal) in één van jullie communicaties naar de bezoekers of op jullie social media-kanalen.

Succes ermee.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.