Zorgbedrijf Meetjesland 

WZC Ter Leenen

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Hier vieren we leef-tijd!

Ontdek samen met Martha, Ernest, Helena en Leontien de wereld van de woon- en thuiszorg bij Zorgbedrijf Meetjesland. Ook voor hen wordt Dag van de Zorg een spannend moment, want misschien verhuist één van hen wel naar woonzorgcentrum Ter Leenen?

Alle bewoners en thuiszorgklanten worden die dag alleszins in de watten gelegd met schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure, massage en nog zo veel meer. Het wordt voor hen een dag van pure verwennerij! Zo krijg jij te zien hoe wij hun welzijn en geluk op één zetten en hoe we hun leef-tijd vieren.

Jawel, leef-tijd met koppelteken want we vieren niet alleen de gezegende leeftijd van onze senioren, maar ook de tijd om voluit te leven. En dat geldt niet alleen voor onze bewoners, maar ook voor iedereen die bij ons werkt. Je leest het goed! Ook onze (toekomstige) collega’s zullen op Dag van de Zorg kunnen genieten van een welverdiend relaxatiemomentje. Zzzeeeeennn…

Ook voor jou valt er vanalles bij ons te beleven als bezoeker. Laat je begeleiden door Martha, Ernest, Helena of Leontien via het interactieve parcours of ga rechtstreeks naar de ruimte met de activiteit die jou het meeste aanspreekt. Je ontdekt zo:

  • Hoe de collega’s van Zorgbedrijf Meetjesland het welzijn van de bewoners en thuiszorgklanten altijd op één zetten van zorg aan huis tot woonzorg.
  • Het samenwerkend team achter het zorgbedrijf en hoe het is om bij ons aan de slag te gaan als collega, jobstudent, stagiair of vrijwilliger.
  • De vele activiteiten zoals zitdansen, een ritje met de duofiets of de gezellige hoekjes zoals de snoezelruimte of het rijdend winkeltje.
  • En de lekkere versnaperingen en drankjes!

Welzijn is uiteraard ook bewegen! Sprokkel samen met onze senioren kilometers met onze hometrainers. Heb je het gezamenlijk doel bereikt? Dan maak je kans om iets leuks te winnen!  

We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen en samen leef-tijd te vieren!

Zorgbedrijf Meetjesland
WZC Ter Leenen
Graaf van Hoornestraat 26
9850 Deinze
09 371 54 00
onthaal.terleenen@zorgbedrijfmeetjesland.be
https://www.zorgbedrijfmeetjesland.be