Zorg Leuven 

kinderdagverblijf DoRemy

Bezoek ons: 13u30 – 17u00
Waar het talent en de interesse van elk kind centraal staan

De tuin van kinderdagverblijf DoRemy grenst aan die van woonzorgcentrum Edouard Remy. Hierdoor kunnen jong en oud elkaar ontmoeten. Iets wat beide groepen weten te appreciëren. Maak kennis met de pedagogiek die we in de kinderdagverblijven van Zorg Leuven hanteren, waarbij we vertrekken vanuit het kunnen van elk kind. Kom helemaal tot rust in de snoezelruimte, ontdek waarom onze baby’s buiten slapen en zorg voor een levensechte pop. De jongste bezoekers kunnen zich uitleven op een bewegingsparcours met materiaal uit onze spelotheek. Buiten wachten de speeltuigen en het blotevoetenpad op hen..

Speel samen met de bewoners van woonzorgcentrum Edouard Remy met de volksspelen of kies jouw favoriete nummer van weleer op de jukebox. Onze foto-expo neemt je mee naar het Edouard Remy en Leuven van vroeger. Loop binnen in het woonzorgcentrum en proef de wafeltjes naar het recept van ons bomma.

Achter de hoek van de straat zet Casa Clementina de deuren voor je open. Dit huis biedt een warme ontmoetingsplek voor de cliënten van de thuiszorgdiensten bij Zorg Leuven. Bovendien is het ook een levensbestendige kijkwoning voor iedereen die op zoek is naar advies omtrent woningaanpassingen zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Loop zeker een keer bij ons binnen!

Loop je helemaal warm voor een job bij Zorg Leuven? Op de jobmarkt ontdek je onze zeer uiteenlopende functies waarin je jouw talent kan inzetten. In de zorg voor jong, oud, gezinnen of in een ondersteunende functie. Krijg een concreet beeld van je toekomstige werkplek door in gesprek te gaan met één van onze collega’s. Ze geven jou met plezier een antwoord op al jouw vragen.

Langs de route doorheen onze verschillende huizen verrassen we jou graag met heel wat animatie voor jong en oud. Bovendien trakteren we iedere bezoeker op een gratis hapje en drankje.

Zorg Leuven
kinderdagverblijf DoRemy
Frederik Lintsstraat 33
3000 Leuven
016 24 81 24
doremy@zorgleuven.be
https://www.zorgleuven.be