Zorghuis De Dijlevallei vzw

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Een Huis als een Thuis

Wie is vzw Zorghuis De Dijlevallei?

Vzw Zorghuis De Dijlevallei is een organisatie die tijdelijke opvang en ondersteuning biedt aan volwassenen met kanker. Onze vrijwilligers zijn het kloppende hart van de organisatie en zorgen ervoor dat iedereen 24/7 welkom is en zich niet als patiënt maar als gast thuis voelt .

Waarom nemen wij deel aan Dag van de Zorg?

  • Kom op tegen Kanker & Stichting tegen Kanker investeren in onze werking. Wij willen dit zichtbaar maken door deze opendeur. Uiteraard met volledig respect voor de privacy van onze gasten.
  • Voorbije werkingsjaren hebben wij sterk geïnvesteerd in hulpmiddelen en infrastructuur die helpen bijdragen aan het comfort van onze gasten. We willen geïnteresseerden de kans geven om dit te ontdekken.
  • Wij willen de kans geven aan (toekomstige) gasten, vrijwilligers en doorverwijzers om vrijblijvend een bezoek te brengen aan de werking.
  • Hoe goed onze werking ook is, het moet ook gezien worden en geweten zijn. Mond aan mond reclame kan hierbij helpen maar het moet ook toegankelijk en zichtbaar zijn.
  • Het is ook een mooie gelegenheid voor de eigen medewerkers en vrijwilligers om aan hun familie, kennissen en vrienden te tonen wat zij dagelijks doen voor onze gasten binnen Zorghuis De Dijlevallei.

Wat willen wij graag tonen op zondag 15 mei 2022?

  • Het HUIS dat als een THUIS aanvoelt, waar personen met kanker opgevangen worden en tot rust kunnen komen.
  • Datgene wat al onze medewerkers en vrijwilligers doen om onze gasten een kwaliteitsvolle periode te gunnen in het zorghuis.
  • Wat de toekomstige uitdagingen zijn voor het zorghuis en hoe we hier kwalitatief op willen inzetten.

Voorinschrijving.

Bezoekers die zich vooraf inschrijven en ons effectief bezoeken op deze Dag van de Zorg, maken kans op een mooie prijs. Vooraf registreren kan t.e.m. 08 mei ’22 met naam en geldig e-mailadres op contact@zorghuisdedijlevallei.be.

Waar kan je ons vinden op zondag 15 mei 2022?
Zorghuis De Dijlevallei vzw
Dennenweg 6, 3190 Boortmeerbeek

We hebben momenteel volgende vacatures:

Zorghuis De Dijlevallei vzw
Dennenweg 6
3190 Boortmeerbeek
015 65 56 11
contact@zorghuisdedijlevallei.be
https://www.zorghuisdedijlevallei.be