Zorgbedrijf Antwerpen

assistentiewoningen en dienstencentrum Pulhof

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Ontdek de nieuwbouw assistentiewoningen Pulhof

De verkoop en verhuur van de nieuwbouw assistentiewoningen Pulhof start in mei. U krijgt de kans om nu al een modelflat te bezoeken. 

Om 10, 11, 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur: rondleidingen in de assistentiewoningen. Onze woonadviseurs zorgen voor een rondleiding in 2 modelflat. Prijzen pas beschikbaar vanaf de infosessie.

Inschrijven is niet nodig.

Wij bouwen aan het comfort van senioren

Tussen woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenburg bouwt Zorgbedrijf Antwerpen 63 assistentiewoningen en een dienstencentrum. Zo wordt deze site aan de Floraliënlaan in Berchem, waar ook sociocultureel centrum De Kapel staat, nog uitgebreid.

Zorgbedrijf Antwerpen bouwt hier nieuwe assistentiewoningen en een nieuwe dienstencentrum, met een mooie binnentuin, een fietsenstalling, een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scooters en een ondergrondse parking. Een ontwerp in harmonie met de omgeving.

Vanaf september 2023 zullen in dat geval nieuwe bewoners hun intrek kunnen nemen in de assistentiewoningen. Die zullen een lichte woonruimte, een ingerichte keuken, een terras, een berging en 1 of 2 slaapkamers hebben. Wilt u meteen weten wanneer de verhuur en verkoop start? Geef uw contactgegevens door aan de klantendienst en we verwittigen u (per brief of e-mail) wanneer er meer nieuws is. 

Ook onze buren zetten de deuren open

Bezoek tijdens de Dag van de Zorg zeker ook het aanpalende woonzorgcentrum Sint Anna en woonzorgcentrum Ruytenburg. U mag zich verwachten aan optredens, een lekkere vaderdaglunch, kinderanimatie (springkasteel), optredens enzovoort. 

Bekijk het volledige programma op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/dagvandezorg 

 

Zorgbedrijf Antwerpen
assistentiewoningen en dienstencentrum Pulhof
Floraliënlaan  400C
2600 Berchem
03 431 31 31
klantendienst@zorgbedrijf.be
https://www.zorgbedrijf.antwerpen.be/assistentiewoningen-pulhof