Zorg Leuven 

Casa Clementina

Bezoek ons: 13u30 – 17u00
Een warme ontmoetingsplek voor cliënten en levensbestendige kijkwoning

Casa Clementina is een warm ontmoetingshuis voor cliënten die hulp krijgen van de  thuiszorgdiensten van Zorg Leuven. Ze kunnen er vrij binnenlopen voor een gezellige babbel met een tas koffie, kunnen er samen koken en eten of nemen er deel aan een creatieve workshop. Daarnaast kan iedereen er terecht voor advies op maat tijdens een bezoek aan deze levensbestendige kijkwoning. We tonen je graag hoe kleine woningaanpassingen en hulpmiddelen kunnen helpen om langer thuis te blijven wonen. De beeldend therapeut zet de deuren van haar atelier open. De coaches laten zien hoe ze inzetten op opleiding en bijscholing van (nieuwe) thuiszorgmedewerkers. Proef van onze maaltijden aan huis, kom alles te weten over mantelzorg en ontdek alle andere diensten waarvoor je een beroep kan doen op de thuiszorgdiensten van Zorg Leuven.

Ook onze huizen achter de hoek van de straat zetten hun deuren voor je open. Speel samen met de bewoners van woonzorgcentrum Edouard Remy met de volksspelen of kies jouw favoriete nummer van weleer op de jukebox.

Kom helemaal tot rust in de snoezelruimte van kinderdagverblijf DoRemy en ontdek waarom de peuters buiten slapen. In de kinderdagverblijven van Zorg Leuven leggen we steeds de focus op wat kinderen al kunnen. Hoe we dit exact doen? De kinderbegeleiders vertellen het jou graag tijdens de Dag van de Zorg.

Loop je helemaal warm voor een job bij Zorg Leuven? Op de jobmarkt ontdek je onze zeer uiteenlopende functies waarin je jouw talent kan inzetten. In de zorg voor jong, oud, gezinnen of in een ondersteunende functie. Krijg een concreet beeld van je toekomstige werkplek door in gesprek te gaan met één van onze collega’s. Ze geven jou met plezier een antwoord op al jouw vragen.

Langs de route doorheen onze verschillende huizen verrassen we jou graag met heel wat animatie voor jong en oud. Bovendien trakteren we iedere bezoeker op een gratis hapje en drankje.

Zorg Leuven
Casa Clementina
Brabançonnestraat 64
3000 Leuven
016 24 83 70
casaclementina@zorgleuven.be
https://www.zorgleuven.be