Zorg Leuven 

Woonzorgcentrum Edouard Remy

Bezoek ons: 13u30 – 17u00
De warme sfeer van thuis met kwalitatieve zorg op maat

De woonzorgcentra van Zorg Leuven bieden een warme en huiselijke sfeer met zorg op maat, waarbij de levenskwaliteit van iedere bewoner steeds voorop staat. Woonzorgcentrum Edouard Remy wil de Dag van de Zorg graag vieren samen met zijn bewoners. Speel samen met de bewoners van woonzorgcentrum Edouard Remy met de volksspelen of kies jouw favoriete nummer van weleer op de jukebox. Ontdek hoe Zorg Leuven inzet op innovatieve woonvormen en investeert in moderne technologie die ten dienste staat van de bewoners en medewerkers. Onze foto-expo neemt je mee naar het Edouard Remy en Leuven van vroeger. Proef de wafeltjes naar het recept van ons bomma terwijl de kinderen zich uitleven op het springkasteel.

Kom helemaal tot rust in de snoezelruimte van het nabijgelegen kinderdagverblijf DoRemy en ontdek waarom de peuters buiten slapen. In de kinderdagverblijven van Zorg Leuven leggen we steeds de focus op wat kinderen al kunnen. Hoe we dit exact doen? De kinderbegeleiders vertellen het jou graag tijdens de Dag van de Zorg.

Achter de hoek van de straat zet Casa Clementina de deuren voor je open. Dit huis biedt een warme ontmoetingsplek voor de cliënten van de thuiszorgdiensten bij Zorg Leuven. Bovendien is het ook een levensbestendige kijkwoning voor iedereen die op zoek is naar advies omtrent woningaanpassingen zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Loop zeker een keer bij ons binnen!

Loop je helemaal warm voor een job bij Zorg Leuven? Op de jobmarkt ontdek je onze zeer uiteenlopende functies waarin je jouw talent kan inzetten. In de zorg voor jong, oud, gezinnen of in een ondersteunende functie. Krijg een concreet beeld van je toekomstige werkplek door in gesprek te gaan met één van onze collega’s. Ze geven jou met plezier een antwoord op al jouw vragen.

Langs de route doorheen onze verschillende huizen verrassen we jou graag met heel wat animatie voor jong en oud. Bovendien trakteren we iedere bezoeker op een gratis hapje en drankje.

Zorg Leuven
Woonzorgcentrum Edouard Remy
Andreas Vesaliusstraat 10 bus 4
3000 Leuven
016 24 84 20
edouardremy@zorgleuven.be
https://www.zorgleuven.be