Zorgbedrijf Meetjesland

WZC Ter Hollebeke

Bezoek ons: 10u00 – 18u00
Hier vieren we leef-tijd!
Welkom in Ter Hollebeke!

We ontvangen je graag opnieuw met open armen op zondag 15 mei. De Dag van de Zorg zal van start gaan met een triomfantelijk aperitiefconcert met een heerlijke cocktail of mocktail en tapashapjes om 11u.

Nieuwsgierig naar ons woonzorgcentrum? Neem deel aan één van onze rondleidingen om 10u30, 14u, 15u of 16u. Je leert daardoor niet alleen onze bewoners en ons team kennen, maar vooral hoe we hier wonen en leven in Ter Hollebeke.

Honger? Geen nood! Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen ervoor dat je tijdens de middag een verse pasta kan smullen uit eigen keuken. In de namiddag bakken onze medewerkers overheerlijke pannenkoeken of kan je kiezen voor een verfrissend ijsje aan de ijskar.

Gedurende de hele dag kunnen ook de kleinsten zich uitleven op het springkasteel. Laat een leuke karikatuur tekenen van jezelf of samen met familieleden, zo heb je een mooi aandenken aan een fantastische Dag van de Zorg. Bovendien organiseren we een tombola. Waag zeker je kans want je hebt altijd prijs!

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij dé zorgwerkgever van het jaar? Vergeet dan zeker niet onze infostand te bezoeken waar je een babbeltje kan slaan met onze collega’s en vrijwilligers.

We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen en samen leef-tijd te vieren!

Zorgbedrijf Meetjesland
WZC Ter Hollebeke
Hooiwege 4
9940 Evergem
093 57 32 07
onthaal.terhollebeke@zorgbedrijfmeetjesland.be
https://www.zorgbedrijfmeetjesland.be/