WZC Huize Nazareth

Bezoek ons: 13u00 – 17u00
Leven zoals u het verlangt in een groene oase !

Dag mensen,

Op zondag 15 mei leiden de bewoners en medewerkers van het WZC Huize Nazareth u graag rond in hun huis waar het een fijne plek is om te wonen, leven en werken.

Zij laten u graag mee ervaren dat Huize Nazareth met een ingesteldheid van ‘menslievende zorg’ verder gaat dan het gewone.  U kan de aangeduide route volgen of u kan aansluiten bij een rondleiding die starten om 14u en 15u.

WZC Huize Nazareth zet sterk in op gezondheidspreventie. U kan kennis maken met onze ruime en groene woonomgeving, uitleg krijgen over ons medicatiegebeuren, meedoen met activiteiten en Beleef-TV, gezonde dranken maken op onze sapjesfiets, eigengemaakte fingerfood proeven …. .  

Als u graag wat meer wil weten over een tijdelijk of definitief verblijf in ons huis dan helpen de collega’s van de sociale dienst u graag verder. 

Komt u graag eens luisteren wat de mogelijkheden zijn om in ons huis te werken, vrijwilligerswerk te doen of om weekend- of jobstudent te worden? Laat u overtuigen door onze enthousiaste medewerkers en informeren door onze personeelsverantwoordelijke.

Er is kinderanimatie met een kinderzoektocht en een springkasteel voorzien en in onze cafetaria en op het zonnig terras kan u genieten van lekkernijen.

Wij kijken er naar uit !

WZC Huize Nazareth
Kriekenstraat 14
2500 Lier
03 491 84 60
contact@huize-nazareth.be
https://www.huize-nazareth.be