WZC Betlehem

Bezoek ons: 12u00 – 16u00
WZC BETLEHEM ... KWALITEIT IN ZORG

WZC Betlehem is binnen de residentiële ouderenzorg reeds meer dan 35 jaar een referentie in de regio.

Het woonzorgcentrum is huiselijk ingericht en biedt in zowel inrichting als begeleiding een aangename en warme sfeer aan licht tot zwaar zorgbehoevende volwassenen en ouderen, alsook ouderen met dementie.

Via een samenwerkingsverband worden er in WZC Betlehem tevens patiënten van het Nationaal Multiple Sclerose Centrum (Melsbroek), alsook volwassenen en bejaarden met een psychiatrische problematiek vanuit o.a. het Universitair Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus (Bierbeek) verzorgd.

Door middel van vraaggestuurde zorg trachten we ervoor te zorgen dat de bewoner de zorg- en dienstverlening ontvangt die tegemoet komt aan zijn noden, wensen en verwachtingen én die tevens voldoet aan kwalitatieve en professionele standaarden.

Op de woonzorgcampus stelt Fac Similiter VZW tevens erkende assistentiewoningen aan alleenstaanden en koppels ter beschikking.

De bewoners betrekken een individuele assistentiewoning, waar zij in de grootst mogelijke vrijheid zelfstandig wonen en kunnen genieten van een basisdienstverlening.

In noodsituaties kan de bewoner via een oproepsysteem het zorgpersoneel van het woonzorgcentrum contacteren.

Op vraag van de bewoner wordt overbruggingszorg via externe partners georganiseerd.

Via een begeleide rondleiding maakt u kennis met, en neemt u een kijkje achter de schermen van, de verschillende afdelingen binnenin WZC Betlehem.

U ontdekt onze dagelijkse aandacht voor een professionele dienstverlening en de organisatie van een kwalitatieve, veilige en warme zorg.

Wij vertellen u graag onze visie op toekomstgerichte zorg en stellen u onze nieuwe projecten voor.

Tijdens interessante workshops ervaart u tevens enkele aspecten vanuit de leefwereld van onze zorgbehoevende bewoners.

WZC Betlehem
Wilselsesteenweg 70
3020 Herent
016/21 96 11
info@wzcbetlehem.be
https://www.wzcbetlehem.be