Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Thuisverpleging in Aalst

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Kom langs op zondag 19 maart 2023 ...

… en maak kennis met de thuisverpleegkundigen van 4 lokale teams uit de regio Aalst:

team Aalst stad
team Aalst zuid
team Mijlbeek
team Gijzegem – Hofstade

Een lokaal team, dat betekent zo vaak mogelijk een vertrouwd gezicht! Wij zorgen ervoor dat je bij je thuis de juiste ondersteuning krijgt en staan in nauw contact met je huisarts en eventuele andere zorgverleners. 

Ook voor complexere zorgen ben je bij ons aan het juiste adres. We scholen ons voortdurend bij en kunnen altijd een beroep doen op collega’s die gespecialiseerd zijn in de meest recente verpleegkundige technieken.

Kom je terug naar huis na een ziekenhuisopname? Door een goede overdracht en inzicht in jouw situatie, bieden we je in je vertrouwde thuisomgeving dezelfde kwaliteit van zorg als in het ziekenhuis

Samen zijn wij elke dag onderweg naar warme zorg, niet alleen voor onze patiënten, maar ook voor elkaar. Want samen maken we het verschil in deze uitdagende tijd.

Ontdek ons (gespecialiseerd) zorgaanbod en leer dat thuisverpleging zoveel meer is dan je denkt. Dankzij de vertrouwensband die we met onze patiënten opbouwen, vinden wij het de mooiste job ter wereld.

Wit-Gele Kruis, bakermat van de thuisverpleging, al meer dan 85 jaar een vaste waarde in het zorglandschap, ontvangt je op Dag van de Zorg in Aalst, met open armen, hapjes en drankjes, leuke activiteiten voor jong en oud en alles wat je wil weten over werken bij Wit-Gele Kruis.

Solliciteer je ter plaatse? Dan verwennen we je met een goodiebag!

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Thuisverpleging in Aalst
Kwalestraat 113 A
9320 Nieuwerkerken
09 265 75 75
info@wgkovl.be
https://www.witgelekruis.be