Welzijnsvereniging Het Dak 

WZC Polderparel

Bezoek ons: 11u00 – 16u00
Samen onder één Dak!

In Welzijnsvereniging Het Dak geven we onze zorgbehoevende ouderen de beste mogelijke zorg. En daarvoor hebben we de best mogelijke handen nodig! Als student, vrijwilliger of zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom langs in het recent geopende WZC Polderparel (het vroegere WZC Onze Lieve Vrouw Van Troost) en ontdek waarom het er aangenaam wonen én werken is. 

Tijdens een ervaringsgerichte rondleiding laten we je ervaren waar wij als organisatie voor staan en hoe wij omgaan met complexe thema’s zoals dementie en palliatieve zorg. Maak een ritje op de duofiets, ervaar hoe een tillift werkt en vooral, laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van bewoners en medewerkers.
Op de job- en vrijwilligersstand staan medewerkers klaar om je persoonlijke vragen te beantwoorden en om je te laten zien hoe Welzijnsvereniging Het Dak ook zorg draagt voor zijn medewerkers. Aandacht voor de ergonomie met een onderbouwd hef- en tilbeleid, oog voor de werk-privè balans, mogelijkheden tot vorming en verdere ontplooiing en zo meer. 
Kan jouw kind een wedstrijdje sjoelbak winnen van een bewoner? Of sluipt hij liever als een speurneus doorheen het huis om een zoektocht te volbrengen? Ook aan hen is gedacht.
Afsluitend bieden u we graag een hapje en een drankje aan. 

Wil je nog meer zien van WV Het Dak? Spring op onze e-shuttlebus en laat je naar ons nabijgelegen WZC De Noordhinder brengen. 

Heel graag tot dan!

 

Welzijnsvereniging Het Dak
WZC Polderparel
Westkapellestraat 460
8300 Knokke-Heist
050 61 39 37
dak@knokke-heist.be
https://wvhetdak.be