Welzijnsvereniging Het Dak 

WZC De Noordhinder

Bezoek ons: 11u00 – 16u00
Kom langs en ga uit je Dak!

Als bloeiende organisatie is Welzijnsvereniging Het Dak op zoek naar nieuwe profielen om onze zorgbehoevende ouderen blijvend de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Ben jij student, vrijwilliger of een professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ontdekken waarom het aangenaam wonen én werken is in WZC De Noordhinder.

In een ervaringsgerichte, kindvriendelijke rondleiding laten we jou kennismaken met ons huis en laten we zien hoe wij omgaan met hedendaagse thema’s en uitdagingen waar de zorg voor staat. Ontdek hoe wij omgaan met zorgdomeinen als dementie en palliatieve zorg en laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van medewerkers en bewoners. Ons hef- en tilbeleid, de werk-privé balans en de vormings- en doorgroeimogelijkheden geven aan dat er ook zorg gedragen wordt voor de medewerker. 

Op de job- en vrijwilligersstand staan medewerkers klaar om jouw individuele vragen te beantwoorden. De bewoners zullen je kinderen met alle plezier de klassieke volksspelen leren kennen of neem hen mee op zoektocht tijdens de rondleiding. Afsluitend word je uitgenodigd voor een hapje en een drankje

Kom langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 
Wil je meer zien van WH Het Dak? Laat onze e-shuttlebus je naar ons naburig WZC Polderparel brengen.

Heel graag tot binnenkort!

Welzijnsvereniging Het Dak
WZC De Noordhinder
Noordhinder 31
8300 Knokke-Heist
050 53 00 80
dak@knokke-heist.be
https://wvhetdak.be