Heuvelheem vzw

Site Bevere

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Heuvelheem site Bevere neemt je mee!

Unieke woonvormen zetten hun deuren open

Heuvelheem VZW biedt ondersteuning aan personen met (een vermoeden van) een beperking. 

Heuvelheem VZW staat niet stil: mensen met een beperking staan centraal door in te zetten op inclusie, kwaliteitsvolle ondersteuning op maat en het uitbouwen van duurzame samenwerkingsverbanden. Als medewerkers spelen we hierop in door creatief, flexibel en ondernemend dag- en woonondersteuning te bieden.

We hebben hard gewerkt om onze organisatie af te stemmen op de noden van onze cliënten. Omdat we bijzonder trots zijn, willen we ook het grote publiek kennis laten maken met onze vernieuwde werking.

Benieuwd naar de diversiteit in woonondersteuning die wij geven aan onze cliënten? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op onze woonsite ‘Bevere’. Van personen die veel ondersteuning nodig hebben tot personen die heel zelfstandig zijn. Iedereen maakt van Bevere zijn eigen maar vooral echt warme thuis. Samen met hen nemen we jullie graag mee in hun verhaal.


Onze shuttledienst brengt je gratis van deze site naar onze andere entiteiten: Den Burg/Kleine Markt aan de Burgschelde 5 en Fonkel aan de Bruwaan 2F, beide te Oudenaarde. Je kan je wagen kwijt aan één van deze sites of op onze shuttleparking van Colruyt Oudenaarde (service om de 20 minuten).

Heuvelheem vzw
Site Bevere
Doornikse Heerweg 38 - 40
9700 Oudenaarde
09/383 58 70
info@heuvelheem.be
https://www.heuvelheem.be