Steevliet 

Campus Melle

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Maak kennis met onze werking

Steevliet vzw biedt ondersteuning aan kinderen en jongeren van 0 tot 25 jaar en hun context die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Samen met hen trachten we, uitgaande van hun hulpvraag en de nood,  een verbindend en haalbaar hulpverleningstraject te doorlopen.

Steevliet biedt minimaal contextbegeleiding en waar nodig verblijf aan voor 95 kinderen en jongeren op 3 campussen: Melle, Sint Maria Oudenhove (Zottegem) en Gent. Voor 72 kinderen en jongeren wordt in Melle en Sint Maria Oudenhove een vorm van verblijf aangeboden.

Deze begeleiding binnen deze 95 hulpverleningstrajecten varieert van contextbegeleiding aan huis, contextbegeleiding met verblijf in leefgroepen, studiowerking,  contextbegeleiding in autonoom wonen tot een kleinschalige wooneenheid.  

Als Steevliet hechten we veel belang aan de zorg voor continuïteit met respect voor het tempo van de kinderen en jongeren en hun context. We streven daarbij naar een gezonde ontwikkeling van hechtingspatronen bij de kinderen en jongeren zodat zij zich gedragen en verbonden voelen.

Op Dag van de Zorg maak je kennis met campus Melle.

We hebben momenteel volgende vacatures:

Steevliet
Campus Melle
Heusdenbaan 67
9090 Melle
09 210 50 60
info@steevliet.be
https://www.steevliet.be