Residentie Ten Ede

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Zorgeloos genieten in een pittoreske omgeving

In Residentie Ten Ede zorgt de pittoreske omgeving voor een perfect decor. Wetteren Ten Ede bevindt zich op het kruispunt van Heusden, Laarne en Gent. Levendige bloemenvelden en ongerepte natuur creëren een oase van rust. Kunt u wat hulp gebruiken of wilt u uw leven nóg zorgelozer maken? Dankzij een uitgebreide waaier van kwalitatieve diensten zijn alle appartementen geschikt voor assisted living.

Wees er snel bij, want dit project is bijna uitverkocht! Word één van de laatste nieuwe bewoners van Residentie Ten Ede en verzeker nu al uw thuis voor vandaag en morgen.

Niet alleen de architectuur is fantastisch, ook de groene tuin is een grote troef. Daarmee past de residentie helemaal in de “groene plantengemeente”, zoals Wetteren wel eens genoemd wordt. De gemeente bruist verder van de activiteiten, zowel voor zijn inwoners als voor toeristen.

De appartementen beschikken over een inkomhal, een apart toilet, een berging, een grote lichtrijke leefruimte, een uitgeruste keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Ieder appartement heeft bovendien een privéterras. Enkele gelijkvloerse appartementen beschikken zelfs over een tuintje. Bij elke woning hoort ook een private kelderberging op -1 en een fietsenberging.

We hebben momenteel volgende vacatures:

Residentie Ten Ede
Edeschoolstraat 3
9230 Wetteren Ten Ede
09 336 37 95
mail@residentie-ten-ede.be
https://www.residentie-ten-ede.be