Residentie Asteria

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Residentie Asteria in Halle - Dromen van thuiskomen zonder zorgen

In Residentie Asteria halen we alles uit elke dag. In onze assistentiewoningen woont u in alle rust en veiligheid. Met de beste zorg onmiddellijk beschikbaar wanneer u die nodig hebt.

Kom langs op de DVDZ en maak kennis met ons zorgteam. Ontdek het huuraanbod Assistentie Woningen.

In Residentie Asteria komen mensen samen voor een fijne babbel. Ontvangt u met plezier bezoek. Of eet u samen een lekker hapje in de gezellige brasserie. Het leven is volledig afgestemd op wat u nodig hebt. Zodat u zorgeloos én gezond de toekomst tegemoet gaat.

  • Zorg & Ondersteuning: de zorg die u verdient

U krijgt de zorg die u nodig hebt, wanneer u die nodig hebt. U woont in totale privacy, maar hebt eenvoudig toegang tot de beste zorgen. Ludwig en Monika, onze inwonende woonadviseurs, wonen zelf in het gebouw en zijn 24/7 bereikbaar in geval van nood. En bewegingscoach Dirk zorgt voor de actieve toets.

Kom langs op de DVDZ en maak kennis met ons zorgteam.

  • Diensten: leef op uw eigen manier

Kranten, onthaal, toegangscontrole, activiteiten, … Er zijn tal van diensten inbegrepen bij Residentie Asteria. Maar wist u dat u het dienstenaanbod ook verder kan afstemmen op uw leven? Maaltijden aan huis, een boodschappendienst, een strijk- en poetsdienst, een kapper aan de residentie, een klusjesdienst… Het leven eenvoudiger maken, daar draait het om.

Ontdek onze prachtige assistentiewoningen afgestemd op uw comfort. Vraag naar de huurmogelijkheden.

  • Activiteiten: kies voor het leven

Houdt u van rust of geniet u van actief bezig zijn? Residentie Asteria combineert privacy met leuke activiteiten. Beslis zelf hoe u uw dag organiseert: er is genoeg te doen! Uw sociale leven staat niet stil dankzij de brede waaier aan activiteiten. …Kom langs en geniet van de live animatie ! Of schrijf je in om mee een bewegingssessie bij te wonen.

In het teken van het thema preventie geven wij graag een infosessie over reanimatie en een demo van een AED toestel.

Zin om te blijven voor de lunch ? 

Reserveer alvast uw tafel : 0476 46 00 90

Neem zeker een kijkje op onze website en raadpleeg het dagprogramma of schrijf je in.

We verwachten jullie. Tot dan !

Wenst u een persoonlijke afspraak met rondleiding in alle rust ? Maak alvast een afspraak tijdens de week met Liesbeth : 0473 33 33 01 of via liesbeth@elisa-park.be

 

Residentie Asteria
Werlstraat 2
1500 Halle
0473 33 33 01
liesbeth@elisa-park.be
https://www.elisa-park.be/asteria