De Kindervriend

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Ontdek, beleef, doe en geniet...

De Kindervriend is een samenwerking tussen drie diensten: een Multifunctioneel Centrum, een school voor Buitengewoon Basisonderwijs en een revalidatiecentrum. We bieden gevarieerde en kwaliteitsvolle zorg, basisonderwijs type 2 en therapie aan kinderen met een verstandelijke beperking en hun gezin.

Kom langs en ontdek onze diverse leefgroepen en klassen op maat, in een rustige en groene omgeving.  Hoor verhalen van kinderen, jongeren, ouders en medewerkers.  Doe mee een activiteit in de klas of in onze zorghoeve.  Ga op ontdekking in onze snoezelruimte of speel mee met de monitoren van speelplein Fladder.  Of wil je zelf eens ervaren hoe we in onze therapieruimtes werken?

We zetten ook de deuren open van onze logistieke diensten en tonen je hoe georganiseerd het er achter de schermen aan toe gaat.

Wil je zelf aan de slag als medewerker of vrijwilliger in De Kindervriend? Kom dan zeker eens langs, we maken tijd voor je om kennis te maken!

Na een vrije rondleiding op eigen tempo doorheen ons domein, kan je nagenieten met een drankje en een hapje in onze bar terwijl de kinderen zich uitleven op onze speelpleinen.

We verwelkomen jullie voor een boeiende en leuke dag voor het hele gezin!

De Kindervriend
Rollegemkerkstraat 51
8510 Rollegem
056 24 57 87
mpi@kindervriend.be
https://www.kindervriend.be