Het GielsBos

Gierle

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Het GielsBos BUITENGEWOON BELEVEN tijdens de Dag van de Zorg!

Kinderen en volwassenen met een beperking voelen zich veilig en geborgen in Het GielsBos. Bij ons mogen ze hun dromen najagen. Het GielsBos is een buitengewone plek waar heel wat te beleven valt, ook als je niet bij ons woont.

Op zondag 15 mei 2022 ben je van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom op ons domein in Gierle voor een unieke blik voor én achter de schermen.

We openen officieel de deuren van ons nieuwe inclusieve café De Stroom. De Stroom is een ontmoetingsplaats voor onze cliënten en onze bezoekers. Meer nog, onze cliënten werken actief mee in de uitbating van ons café. Geniet van een drankje binnen of op ons gezellige terras!

Zin om de sfeer op te snuiven in belevingszwembad en wellness Waterlelie? Een uiterst modern zwembad met tillift, beweegbare bodem en inlooptrap zorgt voor comfort op maat van minder mobiele mensen.

Liever bewegen en spelen? Dat kan in ons belevingscentrum Oase! Snoezelen in de Stille Oase op een waterbed, trilvloer of schommelstoel. Spelen met technologische snufjes in onze Beleefoase. Laat je creativiteit de vrije loop in het showdecor van de Speeloase!

Kies voor actie in onze multifunctionele sporthal! Maak kennis met onze boerderij, paarden- en atelierwerking en ervaar een ritje op een buitengewone fiets!

Nieuwsgierigen mogen een kijkje nemen in een moderne GielsBos-woning. Smullen van animatie en lekkers doe je in ons ontmoetingscentrum.

Kom het allemaal zelf ontdekken tijdens de Dag van de Zorg!

We hebben momenteel volgende vacatures:

Het GielsBos
Gierle
Vosselaarseweg 1
2275 Gierle
014 60 12 11
info@hetgielsbos.be
https://www.hetgielsbos.be