Familiehulp – Noah St.Martens-Lierde

Bezoek ons: 13u00 – 17u00
Welkom op onze opendeurdag!

NOAH is de naam van 40 kleinschalige dagverzorgingshuizen van Familiehulp. Oudere mensen met een zorgbehoefte kunnen er via leuke activiteiten (koken, wandelen, knutselen, gezelschapsspelletjes, uitstapjes,…) samen een gezellige dag doorbrengen. Een ideale plaats om nieuwe contacten te leggen en het sociale isolement wat te doorbreken. Verzorgenden van Familiehulp helpen desgewenst ook met haar- of nagelverzorging of geven een handmassage. NOAH is er ook voor de mantelzorgers. Omdat wij hun partner of familielid opvangen, krijgen deze mensen even tijd voor zichzelf. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid.

Op zondag 15 mei 2022 heten we jou en je familie tijdens Dag van de Zorg van harte welkom in NOAH St.Martens-Lierde.  Bij een koffie met iets lekkers kan je kennis maken met de werking en de medewerkers van ons dagverzorgingshuis.

NOAH is een onderdeel van Familiehulp, de grootste thuiszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel. Onze 13.000 medewerkers bieden elke dag zorg en ondersteuning aan 90.000 klanten. Via onze regiokantoren en een uitgebreide wijkwerking kom je Familiehulp in elke gemeente, wijk of straat tegen. Ons ruime aanbod omvat gezinszorg, poetsdienst (met of zonder dienstencheques), oppashulp, karweihulp, Goed Wonen, dagverzorging (NOAH), kraamzorg en kinderopvang (De Speelboom). Je vindt alle informatie op www.familiehulp.be.

Familiehulp – Noah St.Martens-Lierde
Kloosterstraat 48
9572 St.-Martens-Lierde
053 60 55 60
zuidoostvlaanderen@familiehulp.be
https://www.familiehulp.be