Familiehulp – Noah Kluisbergen

Bezoek ons: 13u00 – 17u00
Welkom op onze opendeurdag!

“NOAH is de naam van 40 kleinschalige dagverzorgingshuizen van Familiehulp. Oudere mensen met een zorgbehoefte kunnen er via leuke activiteiten (koken, wandelen, knutselen, gezelschapsspelletjes, uitstapjes,…) samen een gezellige dag doorbrengen. Verzorgenden van Familiehulp helpen desgewenst ook met haarverzorging en nagelverzorging of geven een handmassage. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Bovendien wil NOAH via sociaal contact een dam opwerpen tegen toenemende vereenzaming bij senioren. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid.

Op zondag 15 mei 2022 heten we jou en je familie tijdens Dag van de Zorg van harte welkom in NOAH Kluisbergen. Bij een koffie en een stuk taart kan je kennis maken met de werking en de medewerkers van ons dagverzorgingshuis.

NOAH is een onderdeel van Familiehulp, de grootste thuiszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel. Onze 13.000 medewerkers bieden elke dag zorg en ondersteuning aan 90.000 klanten. Via onze regiokantoren en een uitgebreide wijkwerking kom je Familiehulp in elke gemeente, wijk of straat tegen. Ons ruime aanbod omvat gezinszorg, poetsdienst (met of zonder dienstencheques), oppashulp, karweihulp, Goed Wonen, dagverzorging (NOAH), kraamzorg en kinderopvang (De Speelboom). Je vindt alle informatie op www.familiehulp.be”.

Familiehulp – Noah Kluisbergen
Kwaremontplein 26
9690 Kluisbergen
053 60 55 60
zuidoostvlaanderen@familiehulp.be
https://www.familiehulp.be