De Witte Bergen

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Welkom bij WZC De Witte Bergen

De bewoners, medewerkers en directie van WZC DE WITTE BERGEN nodigen u graag uit op zondag 15 mei 2022 voor Dag van de Zorg!

We laten jullie uitgebreid kennismaken met onze woonzorgcampus. Deze omvat een woonzorgcentrum en onze assistentiewoningen.

Wat mag je die dag verwachten?

  • We gidsen jullie doorheen onze campus en laten jullie zo onze werking zien. Aan de hand van een rondleiding doorheen ons huis kan u een kijkje nemen achter de schermen.
  • We vertellen u graag onze visie op de toekomstgerichte ouderenzorg en tonen hoe we inzetten op verandering. U kan dan de sfeer opsnuiven van onze afdelingen.

Daarom organiseren we in onze polyvalente zaal van de animatie gedurende de hele dag gesprekken met onze bewoners en medewerkers (hoofdverpleegkundigen, verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, animatie, housekeeping ….) die u met plezier te woord staan en graag hun ervaringen met u delen.

Tijdens de operationele werking van ons huis maken we jullie wegwijs in de wereld van de ouderenzorg binnen onze eigen seniorencampus.

En dit allemaal uiteraard vergezeld van een hapje en een tapje.

Ons Grand Café staat de ganse dag open om gezellig na te praten, reeds inwonende gebruikers aan te spreken en hierdoor jullie ervaring verder te kunnen delen met andere geïnteresseerden.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk u ook!

 

Korian organiseert in al zijn huizen ook ‘Positive Care’ dagen op 13 en 14 mei. Wil je hier meer over weten, klik dan snel door naar volgende link: https://www.korian.be/nl/positivecare

De Witte Bergen
Diestweg 1
2460 Lichtaart
014 85 04 90
info@dewittebergen.be
https://www.dewittebergen.be