AZ Alma

Bezoek ons: 10u00 – 17u00
Een exclusieve blik voor en achter de schermen van een ziekenhuis in werking

Starten doen we aan de zij-ingang van het ziekenhuis, waar het Revalidatiecentrum gelegen is. Zo liften we richting PAAZ, waar je uitleg krijgt over het psychiatrisch behandelaanbod en de ontspanningsmogelijkheden. Erna stappen we richting Geriatrie waar je verschillende toestellen kan testen om je fitheid te meten. We zetten onze tocht voort richting Gastro-enterologie waar je de nieuwste technieken ontdekt, gevolgd door Orthopedie. Erna is onze Medische beeldvorming aan de beurt, waar je met al je fotografische vragen terecht kan en enkele toestellen kan bekijken. We vervolgen onze tour richting kelder, waar HR een jobbeurs organiseert in de foyer. In het auditorium kan je hartelijke inzichten opdoen bij Cardiologie. Vervolgens ontdek je de meest handige toestellen op de schoonmaakdienst en sluiten we af met een rondleiding in ons nieuwste paviljoen Timanti.

Ook de jongsten zijn welkom want we voorzien een poppendokter (breng dus je favoriete knuffel mee) en Clown Tyno maakt een leuke herinnering van je dag.

Let wel: in geval van crisissituaties kan de rondleiding wijzigen. We zijn en blijven een werkend ziekenhuis, ook op zondag.

AZ Alma
Ringlaan 15
9900 Eeklo
09 310 00 00
info@azalma.be
https://www.azalma.be/dagvandezorg